//Cea mai mare comunitate de fani K-Pop din Coreea de Sud intenționează să boicoteze toate melodiile artiștilor companiei YG Entertainment

Cea mai mare comunitate de fani K-Pop din Coreea de Sud intenționează să boicoteze toate melodiile artiștilor companiei YG Entertainment

Această comunitate de fani sud-coreeni au hotărât că nu vor mai asculta piesele artiștilor din agenția YG Entertainment.

Recent, directorul executiv al uneia din cele mai puternice companii din industria de entertainment din Coreea de Sud, YG Entertainment, a fost acuzat de canalul de televiziune MBC că este și el implicat în procurarea de prostituate pentru investitori străini. MBC a difuzat un reportaj în care se afirmă că Yang Hyun Suk a fost unul din cei care a făcut aranjamentele pentru primirea oamenilor de afacere străini, ducându-i pe aceștia la un restaurant de lux din Gangnam, Seul, unde îi așteptau 25 de femei, dintre care zece erau cunoscute că fac parte dintr-un stabiliment pentru adulți. După restaurant, toți au plecat într-un club de noapte unde, MBC a declarat că au dovezi că au obținut favoruri sexuale de la acele femei.
Ca răspuns, agenția YG a negat toate aceste acuze, declarând: „Toate aceste afirmații sunt false. Deși Yang Hyun Suk a fost acolo, el a fost invitat de o cunoștință și nu au fost solicitate niciun fel de servicii”.În urma acestui nou scandal iscat, Mnet Gallery, unul din cele mai mari forumuri K-Pop din Coreea de Sud, a anunțat că vor boicota tot ce ține de agenția YG Entertainment.

Ieri, 27 mai 2019, ei au scris: „ Acum declarăm că boicotăm toate melodiile agenției YG Entertainment. Atât de multe incidente apar în industria de entertainment, începând cu scandalul Burning Sun din luna ianuarie, și toate sunt legate de numele YG Entertainment. Nu ne putem abține să nu ne gândim că ei au fost implicați în activități nepotrivite, fiind pe cale să își piardă credibilitatea în rândul fanilor, întrucât ar trebui să aibă un rol important pentru susținerea valorilor sociale și integritate morală. Suntem hotărâți să nu mai acceptăm sau să ascultăm muzica produsă de YG Entertainment de acum înainte, așa cum am stabilit că nu sunt corespunzători să conducă cultura globală K-Pop.”.

Din cadrul agenției YG Entertainment fac parte numeroase trupe K-Pop foarte populare și iubite în întreaga lume, cum ar fi BLACKPINK, Ikon, Winner, Gummy, BigBang și mulți alții.
Sursa: kstarlive.com