//Celebrități sud-coreene care au reușit să își ascundă relația până s-au căsătorit

Celebrități sud-coreene care au reușit să își ascundă relația până s-au căsătorit

Aceste celebrități au reușit să își ascundă relațiile de ochii presei și a publicului până la nunta lor.

Pentru celebritățile sud-coreene, relațiile lor personale sunt taboo.
Deși își doresc mult acest lucru, există multe informații care se scurg către cei din media, încât relațiile lor ajung în numeroase tabloide sau în presa de can-can.

Totuși, unele vedete reușesc cu succes să păstreze secretă relația lor, chiar până în ziua nunții.Vedeți mai jos câteva dintre celebritățile sud-coreene care au reușit acest lucru:

Kim Min Seo

Actrița Kim Min Seo, cunoscută în special pentru rolurile din „Good Doctor”,  „Moon Embracing the Sun” și „Witch at Court”, a reușit să îi surprindă pe toți atunci când a dezvăluit publicului că se căsătorește cu iubitul ei, care nu era o celebritate, și cu care era într-o relație de un an de zile.

Park Eun Ji

O surpriză pentru toată lumea a fost și atunci când actrița (este și personalitate de televiziune) Park Eun Ji s-a căsătorit cu un funcționar coreeano-american. Deși relația lor dura deja de un an, nimeni nici măcar nu a avut vreo bănuială că sunt împreună. Park Eun Ji este bine cunoscută publicului sud-coreean pentru prezentarea a numeroase show-uri despre frumusețe, a fost prezentatoare meteo și a jucat și în drama „Jealousy Incarnate”.Choi Ji Woo

Când actrița Choi Ji Woo a anunțat că se mărită, până și agenția ei (YG Entertainment) a fost luată prin surprindere. Actrița din drama „The Winter Sonata” a reușit să țină ascunsă relația cu iubitul său, care nu era o celebritate, iar toată lumea a aflat despre acest lucru chiar în ziua nunții sale, atunci când a scris o scrisoare fanilor prin care îi anunța că se căsătorește.

Roh Ji Hoon

Spre surprinderea tuturor, cântărețul Roh Ji Hoon, finalistul show-ului concurs de talente „Birth of a Great Star”, s-a logodit cu iubita sa, modelul Lee Eun Hye, care era însărcinată. Cei doi au fost doar prieteni timp de șase ani, înainte de a începe relația lor.

Moon Hee Jun și Soyul

Pentru că membrul trupei H.O.T, Moon Hee Jun, și membra trupei Crayon, Soyul, au avut doar o relație de șase săptămâni înainte de a se căsători, nu a fost timp suficient pentru ca această informație să ajungă la urechile presei. Imediat după nuntă, celor doi li s-a născut și primul copil, o fetiță frumoasă și sănătoasă.Bae Yong Jun și Park Soo Jin

Actorul Bae Yong Jun și soția sa, actrița Park Soo Jin, sunt fericiți acum, însă după ce fanii au fost luați prin surprindere prin anunțul căsătoriei lor în anul 2015, mulți internăuți au început să răspândească tot felul de zvonuri legate de relația lor. Cu toate acestea, cei doi au reușit să facă față acestor comentarii malițioase și formează în continuare o familie frumoasă, având acum împreună doi copii, un băiat și o fetiță.

Seo Taiji și Lee Eun Sung

După ce fanii abia și-au revenit după veștile cu privire la controversata căsătorie și divorț al muzicianului (cântăreț, compozitor și producător muzical) Seo Taiji (pe numele său real Jung Hyun Chul), au fost anunțați de artist că s-a logodit cu actrița Lee Eun Sung, pe care a cunoscut-o în timpul filmării videoclipului piesei sae „Bermuda Triangle”. Cei doi au avut o relație în secret timp de trei ani înainte de a se căsători (în anul 2013) și au o familie frumoasă și fericită, având împreună o fetiță.

Haha și Byul

Haha și Byul au fost prieteni timp de șase ani înainte de a-și începe relația de dragoste. Au ascuns faptul că sunt împreună chiar și de proprii lor prieteni, care au aflat despre relația lor în ziua când au anunțat că s-au logodit, în anul 2012. Și acum au un mariaj reușit, având împreună trei copii, doi băieți și o fată.
Sursa: koreaboo.com