//Celebrități k-pop și k-dramas care au avut o copilărie grea

Celebrități k-pop și k-dramas care au avut o copilărie grea

Sunt multe celebrități adorate de toată lumea și care, doar prin simpla lor prezență, îți fac ziua mai bună.Totuși, printre aceștia sunt multe staruri care au pornit de jos și au avut de înfruntat multe greutăți, încă din copilărie, până au ajuns ceea ce sunt astăzi.

Kim Se Jeong (Gugudan)

Provine dintr-o familie săracă și, de multe ori, artista a povestit cum a privit-o pe mama ei cum se luptă pentru a-i crește pe ea și pe fratele ei și, de multe ori, a trebuit să ascundă ceea ce simțea cu adevărat, atunci când vedea că mama ei trece prin clipe grele. Din cauza aceasta a devenit introvertită, fiind mai mult singură pe timpul școlii.

Ea a explicat odată: „Nici măcar nu puteam să spun ce simt familiei mele, așa că, mi-a fost cu atât mai greu să mă confesez prietenilor. Nu puteam să spun nimic, așa că mi-am ținut gura închisă iar prietenii m-au părăsit unul câte unul”.

Kang Daniel (Wanna One)

Cu ochii lui adorabili și mereu zâmbitori, Kang Daniel a luat cu asalt lumea entertainment-ului, dar a dezvăluit că a trecut prin clipe grele pe perioada școlii.

El a spus: „Am fost obstracizat permanent pentru că eram urât atunci când am fost copil.Însă eu îmi spuneam, în sinea mea: „Poate sunt mai urât decât tine, dar pot dansa și pot cânta”, iar asta îmi creștea propriul respect. Mi-am dat seama că respectul de sine vine doar de la mine”.

Park Bo Young

Iubită de toată lumea pentru zâmbetul ei adorabil, Park Bo Young a dezvăluit cât de singuratică s-a simțit pe perioada cât a fost la școală (ea a debutat în 2005, pe când era în școala gimnazială).

Ea a povestit odată: „Deși nu i-am făcut nimic niciodată, acea persoană mi-a umplut, odată, banca cu gunoi. Ca om, am suișuri și coborâșuri emoționale, dar, pe acea persoană chiar o urăsc. Tocmai din cauza acestui gen de persoane, am încercat să zâmbesc și mai mult”.

Kang Min Kyung (Davichi)

Faimoasă pentru frumusețea ei și a încrederii și siguranței pe care o afișează, Kang Min Kyung a trecut și ea prin clipe grele pe perioada școlii.

Ea a dezvăluit: „Imediat după ce m-am transferat la un alt liceu, am devenit un paria pentru întreaga școală. Îmi era atât de frică să mă duc la școală! Am încercat să îmi fac curaj, să vorbesc cu lumea și să mă apropii de ei. După 2 săptămâni, am reușit să descifrez și să clarific neînțelegerea  și, după aceea, nu am mai fost surghiunită.”

Yoo In Na

Cunoscută pentru delicatețea ei, mulți ar crede că a fost foarte populară pe timpul școlii, dar ea a declarat că nu a fost nici pe departe așa ceva, ci, mai degrabă, o paria.

Ea a povestit că pe timpul școlii, când lua lecții de actorie: „aveam cel mai lung păr dintre toate fetele iar profesorii erau, tot timpul, foarte drăguți cu mine. Așa că am fost exilată de prietenii mei. Dacă plecam din clasă pe timpul pauzei de prânz, găseam înlocuit scaunul cu unul stricat sau multă mâncare aruncată pe banca mea. Din cauza acestor amintiri dureroase, de fiecare dată când aud la show-ul meu de la radio despre situații similare trăite de ascultători, încerc să îi încurajez”.
Sursa: soompi.com