//Celebritățile sud-coreene i-au adus un ultim tribut regretatului creator de modă Karl Lagerfeld

Celebritățile sud-coreene i-au adus un ultim tribut regretatului creator de modă Karl Lagerfeld

Ieri, 19 februarie a.c., s-a stins din viață unul din cei mai mari și importanți creatori de modă din lume, Karl Lagerfeld, la vârsta de 85 de ani.

Imediat după ce a fost anunțată trista veste a trecerii în neființă a artistului, celebrități din lumea modei și din industria artistică din întreaga lume și-au exprimat regretul pentru dispariția acestuia.Printre aceștia, și numeroase celebrități sud-coreene, care au lucrat cu acesta sau îi cunoșteau creațiile, i-au adus un pios omagiu și un ultim tribut marelui designer.

G-Dragon a avut prima sa postare pe Instagram, după aproape un an de pauză, pentru a onora memoria lui Karl Lagerfeld. Cei doi au fost prieteni, și-au făcut multe cadouri reciproc, iar G-Dragon a fost deseori invitat la evenimentele regretatului creator.

 

View this post on Instagram

 

Star is born and gone. RIP🌙

A post shared by 권지용 (@xxxibgdrgn) on

CL, o altă prietenă a regretatului designer, și-a exprimat pe contul său de Instagram întreaga sa dragoste și gratitudine pentru Karl Lagerfeld.

 

View this post on Instagram

 

+Thank you for everything you ve done we love you Karl+

A post shared by CL (@chaelincl) onMembra trupei BLACKPINK, Jennie, care este cunoscută ca o mare iubitoare de modă și de relația ei cu marca Chanel Korea, a postat, de asemenea, un mesaj plin de căldură în onoarea marelui Lagerfeld.

 

View this post on Instagram

 

Thank you for sharing your intelligence and generosity with the world , truly a legend 🖤We will remember and appreciate your existence forever

A post shared by J (@jennierubyjane) on

Alte celebrități din Coreea de Sud care i-au adus un ultim omagiu regretatului artist din lumea modei sunt Jackson (GOT7), actrița Song Hye Kyo, modelele Han Hye Jin, Jung Ho Yeon și celebra stilistă Han Hye Yeon.

 

View this post on Instagram

 

RIP the legend to us @karllagerfeld #RIP #karllagerfeld

A post shared by Jackson Wang 王嘉爾 왕잭슨 (@jacksonwang852g7) on

 

View this post on Instagram

 

Rest in peace #karllagerfeld

A post shared by Hyekyo Song (@kyo1122) on
Han Hye Jin a scris: „Nu pot uita când am stat prima dată pe scenă la Paris, în 2006. Ca fan, ca model și ca femeie, am fost fericită că pot lucra cu el. E greu de imaginat Fendi și Chanel fără el, dar mă rog ca această ultimă colecție a sa să fie un succes. El este o altă legendă care a plecat ca să se odihnească alături de Mademoiselle Coco și îl voi iubi și îi voi respecta memoria. Karl, odihnește-te în pace”.

 

View this post on Instagram

 

RIP Karl Lagerfeld

A post shared by 한혜연 Han Heayoun (@hhy6588) on
Sursa: soompi.com