//Changmin, membrul trupei TVXQ, se căsătorește!

Changmin, membrul trupei TVXQ, se căsătorește!

Changmin intenționează să-și întemeieze o familie.

Astăzi, 12 iunie 2020, membrul trupei TVXQ și-a dezvăluit fanilor săi planurile sale de viitor printr-o scrisoare scrisă de mână.
Vedeți mai jos conținutul integral al scrisorii lui Changmin:

„Bună ziua, sunt Changmin de la TVXQ.
Am vrut să spun personal ceva fanilor mei, așa că mi-am făcut curaj pentru a scrie aceste rânduri. Cum nu este ceva lejer sau ușor de spus, am fost emoționat scriind fiecare cuvânt și încă mai sunt.
Știu că unii dintre fanii mei, care m-au susținut mult, vor fi dezamăgiți de mine din cauza acestor vești și îmi cer scuze pentru asta. Dar m-am gândit că așa este cel mai corect, să vă spun personal,  nu să aflați de la altcineva.
Au trecut 17 ani de când am debutat ca și cântăreț. În această perioadă de timp, acel elev de liceu, care era neîndemânatic și copilăros a devenit bărbat care are mai mult de 30 de ani. Am trăit aproape jumătate din viața mea ca membru al trupei TVXQ.
Uitându-mă în urmă, au fost momente când eu și Yunho, și toți fanii, am fost îngrijorați pentru ce s-ar putea întâmpla cu trupa TVXQ în viitor, dar datorită susținerii și dragostei voastre pentru TVXQ, am putut să creștem. Vă mulțumim din suflet.
Așa cum știți cu toții din articolele recente, există o femeie cu care mă întâlnesc acum. Avem o relație bună, și avem încredere unul în celălalt și, în mod natural, am decis să-mi împart viața cu această persoană. Ne-am hotărât să ținem ceremonia de nuntă în luna septembrie, după căldura verii. Aș dori să-i mulțumesc lui Yunho pentru că îmi susține decizia, și agenției mele pentru sfaturile și comentariile ei sincere.
Cred că drumul pe care încerc să îl iau acum este un drum cu mult mai multe responsabilități decât cel pe care am mers până acum. Așa că îmi voi da toată silința tot timpul și voi fi mult mai bun decât acum. Voi fi cap de familie și membru al trupei TVXQ, pentru a vă răsplăti dragostea și suportul tuturor celor care mi le-au transmis.
În aceste zile, pare că este deja o vară călduroasă, dar și multe lucruri din lume par să fi înghețat. Vă rog să aveți grijă de sănătatea voastră fizică și mentală, și vă mulțumesc că ați citit această lungă scrisoare. – Changmin”
Și agenția artistului, SM Entertainment, a dat următorul comunicat: „Am dori să informăm pe toată lumea în legătură cu vestea despre Changmin. El și iubita sa se vor căsători pe 5 septembrie. Din considerație pentru viitoarea mireasă și familia ei, toate detaliile despre nuntă, inclusiv locația și ora, nu vor fi făcute publice.
Changmin va continua să aibă prestații grozave ca și membru al trupei TVXQ și ca artist. Vă rog să îl felicitați, acum când deschide un nou capitol al vieții sale.”

Singurele detalii despre viitoarea soție a lui Changmin sunt că aceasta nu este o celebritate și este mai tânără decât el.

Felicitări fericitului cuplui!!
Sursa: koreaboo.com