Chansung, membrul trupei 2PM a plecat în armată.

Astăzi, 11 iunie 2019, a intrat în centrul de pregătire militară de bază a Diviziei a 5-a de Infanterie din Yeoncheon, Provincia Gyeonggi.
Chansung este ultimul membru al acestei trupe care își începe serviciul militar obligatoriu, după ce Taecyeon, Jun.K, Wooyoung și Junho sunt deja în armată, iar Nichhun nu este cetățean sud-coreean.Pe contul oficial de Twitter a trupei 2PM a fost postată o fotografie în care apar Taecyeon, Jun.K și Nichkhun conducându-l pe Changsung și luându-și rămas bun de la acesta. Alături de fotografie era scris: „Veșnicul maknae (cel mai mic) al trupei 2PM, Chansung, a fost încurajat până la final” Să te întorci sănătos” Hottest, hai să îl așteptăm fără să plângem” (Toți ceilalți băieți mai mari s-au adunat să îl conducă pe maknae!). Hyung cel mai mare și-a luat permisie din armată ca să îl vadă plecând, al doilea hyung s-a trezit în mijlocul nopții din cauză că pleacă maknae și cel de-al treilea hyung a venit să îi vadă chipul lui maknae și trebuie să se întoarcă în armată, el având mai puțin de o lună până la lăsarea la vatră”.

끝까지 유쾌했던 2PM의 영원한 막내 찬성!! 건강히 다녀오세요! 우리 울지 말고 기다려요 핫티! (Feat. 막내배웅길에 모두 뭉친 올드보이!)

휴가까지 써서 배웅 나온 맏형, 막내간다는 생각에 새벽에 잠이 깼다는 둘째형, 막내 얼굴보고 배웅하려고 전역 1달도 안되어서 다시 군에 찾아온 셋째형😁 pic.twitter.com/CyfX6gtQA3

— 2PM (@follow_2PM) June 11, 2019

Nichkhun a postat și el o fotografie pe contul lui de Instagram și a scris:„Maknae, să te întorci sănătos~~~ . Eu nu pot să îți ofer energia militară, așa ca ceilalți membri, în schim de încurajez cu un Fighting!!!”.

Chansung și-a luat rămas bun de la fani prin intermediul celui de-al doilea său fan miting solo, de la începutul acestei luni.

El va fi lăsat la vatră pe 5 ianuarie 2021.
Sursa: soompi.com        

TAGS: chansung2PM
lang="ro-RO"> Chansung (2PM) a fost înrolat în armată și a fost condus de colegii săi de trupă | KorJapFan
Site icon KorJapFan

Chansung (2PM) a fost înrolat în armată și a fost condus de colegii săi de trupă

Exit mobile version