//Chanyeol (EXO) i-a dăruit surorii sale ca și dar de nuntă o melodie plină de sensibilitate

Chanyeol (EXO) i-a dăruit surorii sale ca și dar de nuntă o melodie plină de sensibilitate

Prezentatoarea de știri Park Yoora, care este sora mai mare a membrului trupei EXO, Chanyeol, s-a căsătorit.

În după-amiaza acestei zile de 13 octombrie a.c. (ora Coreei de Sud), noona lui Chanyeol s-a căsătorit, iar fotografii de la ceremonie au ajuns în spațiul public.Toată lumea a fost de acord că Yoora, care este prezentatoare de știri la canalul TV YTN, a fost una din cele mai frumoase mirese ale anului.

În această zi importantă din viața ei, fratele ei mai mic, Chanyeol, a fost, evident, alături de frumoasa lui soră, elegant și strălucitor, într-un costum negru și cu părul vopsit tot negru. Cei doi frați au pozat ținându-se de mână, într-un mod adorabil și care demonstrează cât de mult se iubesc.

Mai mult decât atât, Chanyeol i-a făcut un dar special surorii sale în această zi specială, cântându-i piesa „Everglow” a lui Coldplay, prin versurile pline de sensibilitate ale acestei melodii și vocea sa caldă, idolul K-Pop transmițându-i surorii lui toate gândurile sale bune și urările de bine.

Colegii de trupă al lui Chanyeol, Chen, Baekhyun, Sehun și Kai au fost alături de acesta la acest important eveniment din viața lui și a surorii sale.

Vedeți mai jos momentul lui Chanyeol dăruit surorii sale la nunta acesteia:
Sursa: kstarlive.com