//Chen (EXO) se căsătorește, viitoarea lui soție este însărcinată

Chen (EXO) se căsătorește, viitoarea lui soție este însărcinată

Astăzi, 13 ianuarie 2020, agenția trupei EXO, SM Entertainment a anunțat că Chen se căsătorește.

Agenția a transmis următorul comunicat:

„Bună ziua, suntem SM Entertainment.
Chen a întâlnit pe cineva prețios pentru el și se va căsători. Mireasa nu este o celebritate, iar nunta va fi una privată, la care vor participa doar familiile celor doi.
Pentru a respecta dorința familiilor, nunta și tot ce are legătură cu aceasta vor fi confidențiale, așa că cerem fanilor și reporterilor amabila lor înțelegere.
Chen va continua să muncească din greu ca artist.
Vă rugăm să-i transmiteți lui Chen binecuvântarea voastră și mesaje de felicitare.
Vă mulțumim.”O sursă din cadrul agenției artistului a confirmat faptul că logodnica sa este însărcinată, spunând: „Este adevărat că mireasa lui Chen este însărcinată. Pentru că aceasta nu este o celebritate, nu putem dezvălui cât de avansată este sarcina și nici alte detalii.”

Și Chen a scris o scrisoare de mână fanilor, dându-le această veste. Vedeți mai jos conținutul scrisorii:

„Bună ziua, sunt Chen.
Vă scriu acum pentru că am ceva să le spun fanilor noștri. Nu știu cum să încep și sunt foarte emoționat. Deși aceste cuvinte nu sunt suficiente, scriu această scrisoare pentru că vreau să le vorbesc cu onestitate fanilor noștri, care ne dăruiesc atât de multă dragoste.
Am o iubită și doresc să îmi petrec tot restul vieții mele cu ea. Am fost îngrijorat în legătură cu această situație apărută datorită acestei decizii, dar am discutat cu agenția și ceilalți membri, pentru că am vrut să dau această veste un pic mai devreme, pentru a nu vă lua prin surprindere cu aceste știri neașteptate.
Apoi, o binecuvântare mi-a apărut în cale. Am renunțat pentru că nu am putut face așa cum am planificat împreună cu agenția și membrii, dar această binecuvântare mi-a dat mai multă putere.
Nu am mai putut pierde timpul gândindu-mă la momentul sau modalitatea de a anunța asta, așa că a trebuit să-mi fac curaj.
Sunt cu adevărat recunoscător membrilor trupei pentru felicitările sincere pe care mi le-au făcut la auzul acestor vești și mulțumesc din suflet fanilor că mi-au trimis atât de multă dragoste pe care nu o merit.
Nu voi uita niciodată aceste sentimente de recunoștință, voi face tot ce îmi va sta în putință, fără să mă schimb și vă voi întoarce dragostea pe care mi-o dăruiți.
Vă mulțumesc”.

Felicitări, Chen!
Sursa: soompi.com

TAGS: