//Choi Siwon va juca alături de actrițele Lee Sun Bin, Han Sun Hwa și Jung Eun Ji într-o nouă viitoare dramă

Choi Siwon va juca alături de actrițele Lee Sun Bin, Han Sun Hwa și Jung Eun Ji într-o nouă viitoare dramă

Lee Sun Bin, Han Sun Hwa, Jung Eun și Choi Siwon (membrul trupei Super Junior) au confirmat deja acceptul rolurilor principale din viitoarea dramă „City Girl Drinkers”.

Drama va spune povestea a trei femei ale căror credințe de viață se învârt în jurul paharelor de băutură servite după ce au terminat munca.
Bazată pe un popular webtoon, drama va oferi un sentiment de confort telespectatorilor, prin povestea acestor femei de 30 de ani, care se simt pierdute în viață.

Actrița Lee Sun Bin va interpreta, în stilul ei fermecător, personajul Ahn So Hee, o scenaristă de televiziune.

Han Sun Hwa va fi instructorul de yoga Han Ji Yeon, acest personaj plin de energie potrivindu-i-se perfect actriței.

Jung Eun Ji va impresiona prin stilul său de interpretare, aducând la viață personajul Kang Ji Goo, un YouTuber de origami, care în viață se concentrează pe un singur lucru.Choi Siwon va interpreta rolul unui producător de emisiuni de varietăți, el fiind singurul bărbat implicat în poveștile celor trei femei.

Un reprezentant al echipei de producție a acestei noi drame a declarat: „Vom oferi confort și amuzament printr-o poveste universală într-o configurare relatabilă. Avem o distribuție în care fiecare actor prezintă aspectele cele mai atrăgătoare ale fiecărui personaj, așa că vom prezenta o dramă convingătoare și extrem de captivantă.”

Premiera dramei este programată pentru cea de-a doua jumătate a acestui an.Sursa: soompi.com

TAGS: