//Cinci cupluri celebre care păreau perfecte, dar s-au destrămat într-un mod dureros

Cinci cupluri celebre care păreau perfecte, dar s-au destrămat într-un mod dureros

Toată lumea credea că sunt suflete pereche… dar ceva nu a mers bine în relația lor.

După ce au demonstrat cât de bine se potrivesc în drame, unii fani și-au dorit să își vadă actorii preferați că sunt un cuplu și în viața lor reală.

Uneori aceste dorințe au devenit realitate, însă aceste basme cu celebrități nu au avut, până la urmă, un final fericit.Vedeți mai jos cinci dintre cele mai iubite cupluri de celebrități sud-coreene, a căror relații s-au sfârșit într-un mod dureros:

  1. Actorii Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun

În 2015, Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun făceau un cuplu pe micile ecrane în drama „Blood”. Când, în martie 2016, revista „Dispach” a dezvăluit fotografii cu cei doi împreună, fanii au fost convinși că povestea de dragoste dintre cei doi actori este reală și au avut dreptate.

Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun s-au îndrăgostit în 2015, pe platourile de filmare, ei anunțându-și relația în aprilie 2016, iar o lună mai târziu, înregistrându-și oficial căsătoria.

Toți fanii credeau că sunt un cuplu perfect, până în august 2019, când a apărut știrea despre inevitabilul lor divorț.

Din august și până acum, actrița a reușit să declanșeze un întreg scandal prin declarațiile făcute și prin postările de pe contul său de Instagram, acuzându-l pe Ahn Jae Hyun inclusiv de faptul că ar fi înșelat-o cu o altă actriță în timp ce filma ultima sa dramă. Actorul Ahn Jae Hyun și agenția sa a negat vehement aceste acuze și și-a expus și el punctul de vedere printr-o declarație, iar în final a depus actele de divorț la tribunal, procesul fiind încă în curs de desfășurare.    2. Song Hye Kyo și Song Joong Ki

În anul 2016, „cuplul Song – Song”, cum i-a numit fanii pe Song Hye Kyo și Song Joong Ki, au jucat împreună în drama de mare succes „Descendenții Soarelui”. Cum personajele lor au format unul dintre cele mai iubite cupluri din istoria dramelor sud-coreene, fanii au fost încântați peste măsură atunci când cei doi au recunoscut public relația lor.

În iulie 2017, cei doi faimoși actori au anunțat intenția lor de a se căsători, iar pe 31 octombrie 2017 au avut nunta.

Pe 27 iunie 2019, după 20 de luni de mariaj, Song Joong Ki a anunțat că intenționează să divorțeze, iar actrița a declarat că a aflat despre divorț din presă. Motivul oficial de divorț invocat de cei doi, prin intermediul agențiilor lor, a fost diferențele mari dintre personalitățile lor.

Deși detaliile despre căsnicia lor și motivele reale de divorț au fost păstrate sub tăcere, se pare că ambii actori au trecut prin mult stres în ultimele luni de mariaj. Cu multe luni înainte ca cei doi să anunțe faptul că vor divorța, atât în media chineză, cât și în cea sud-coreeană apăruseră deja zvonuri despre o posibilă despărțire dintre cei doi, întrucât actrița Song Hye Kyo a apărut la un eveniment mult mediatizat în China fără verighetă.

După anunțul oficial al despărțirii lor, pe rețelele de socializare au circulat zvonuri prin care actorul Park Bo Gum ar fi fost, de fapt, motivul real al despărțirii acestora, bănuindu-se că actrița Song Hye Kyo ar fi avut o aventură extraconjugală cu acesta în timpul filmărilor dramei „Encounter”, dramă în care aceștia au jucat împreună. Totuși, toți trei (Park Bo Gum, Song Hye Kyo și Song Joong Ki) au negat aceste zvonuri și au anunțat că vor întreprinde acțiuni în instanță împotriva celor care au lansat astfel de minciuni.

În ciuda zvonurilor și a despărțirii lor subite și aparent complicate, divorțul lor a fost unul deosebit de simplu și rapid. Se pare că întâlnirea cu mediatorul juridic a durat doar cinci minute, cei doi semnând rapid actele de divorț și hotărând să nu existe nicio pensie alimentară sau partaj al proprietăților.   3. Cântărețul Se7en (Seven) și actrița Park Han Byul

Anul 2014 a fost numit „cel mai nefast an pentru K-Pop” din cauza a numărului mare de trupe destrămate, despărțiri sau tragedii care au avut loc în această industrie.

Unul dintre aceste evenimente „nefaste” a fost și divorțul dintre actrița Park Han Byul și cântărețul solo Se7en (Choi Dong Wook).

Povestea de dragoste dintre cei doi a început încă din 2002, pe când erau elevi de liceu, dar și-au dezvăluit relația abia în 2009.

Astfel, în 2014, după o relație de 12 ani, ei s-au despărțit din cauza scandalului declanșat de faptul că Seven a fost prins vizitând adeseori un salon de masaj, care era cunoscut ca loc cu prostituate, pe timpul satisfacerii serviciului său militar.   4. Actorul Lee Dong Gun și Jiyeon (fostă membră a trupei T-ara)

Lee Dong Gun și Park Ji Yeon au devenit apropiați pe platourile de filmare a filmului „Encounter”, o producție coreeano-chineză, în iunie 2015. Ei au confirmat relația în luna iulie a aceluiași an. Fiind o diferență de vârstă între ei de 13 ani, mulți credeau că relația lor va fi una de lungă durată, fiind un șoc pentru fani atunci când, în februarie 2017, au anunțat că e despart.

Deși motivul despărțirii invocat a fost programul deosebit de încărcat al celor doi, fanii au speculat că adevăratul motiv a fost actrița Jo Yoon Hee, deoarece după doar 26 de zile după anunțarea rupturii dintre cei doi, Lee Dong Gun a confirmat relația cu actrița, iar după trei luni s-au căsătorit și au anunțat că așteaptă primul lor copil.   5. Dongho (fost membru al trupei U-KISS) și Kim See Hee

După ce a părăsit trupa U-Kiss, Dongho (Shin Dong Ho) s-a căsătorit cu iubita sa, Kim See Hee, care nu este o celebritate, în noiembrie 2015, la doar 21 de ani, devenind cel mai tânăr idol K-Pop căsătorit.

În iunie 2016, s-a născut fiul său, iar totul părea perfect până în septembrie 2018, când Dongho a anunțat că divorțează. El a declarat atunci că deși se separă de soția lui, relația dintre ei nu este una degradată și își va asuma în continuare răspunderea pentru fiul său.

Totuși, după divorț, fosta sa soție a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu fiul lor și cu un mesaj prin care transmitea cât de greu îi este să crească singură un copil: „E atât de greu din cauza ta, dar am prins putere datărită ție. #CrescândSingurăUn Copil.”
Sursa: koreaboo.com