//Cinci k-drame care au fost scurtate din cauza rating-ului foarte mic

Cinci k-drame care au fost scurtate din cauza rating-ului foarte mic

Ați văzut vreuna dintre aceste drame?

Unele k-drame au fost în situația nefericită în care telespectatorii nu au arătat prea mult interes în a le urmări. În timp ce unii producători ignoră această problemă, alții au fost forțați să ia măsuri din cauza rating-ului foarte slab.
Vedeți mai jos 5 dintre dramele care, în final, au avut mai puține episoade, din cauza rating-ului slab înregistrat:

  1. A Beautiful Mind (2016)

Drama „A Beautiful Mind”, cu Jang Hyuk și Park So Dam în rolurile principale, ar fi trebuit să aibă 16 episoade. Deși s-a bucurat de o mare susținere, în special în rândul fanilor de k-drame internaționali, drama a fost scurtată la 14 episoade, din cauza numărului mic de telespectatori din Coreea de Sud, înregistrând un rating de numai 3,7%, ceea ce este o cifră mică pentru o dramă difuzată la un post de televiziune prin cablu.

  1. Mom is Acting Up (2012)

„Mom is Acting Up” a suferit o reducere drastică. Prevăzută inițial cu 120 de episoade, în final a rămas doar cu 27. Lipsa continuă de telespectatori a dus la hotărârea canalului MBC să închidă proiectul și să înceapă un alt serial.
  1. A Piece of Your Mind (2020)

Mult așteptata dramă a popularului actor Jung Hae In, „A Piece of Your Mind”, care a jucat alături de actrița Chae Soo Bin, s-a dovedit a fi un real eșec. Prevăzută inițial a avea 16 episoade, a fost redusă la doar 12, din cauza lipsei interesului telespectatorilor, cel mai mare rating înregistrat de această dramă fiind de doar 2,4%, o cifră extrem de mică pentru o k-drama.

  1. Ex-Girlfriends’ Club (2015)

Și această dramă trebuia să aibă 16 episoade, dar a fost redusă la 12. Cel mai mare rating, de doar 1,16%, l-a înregistrat doar primul episod, următoarele episoade, însă, nu au reușit niciodată să depășească 1%, deși distribuția era destul de promițătoare: Byun Yo Han, Song Ji Hyo, Lee Yoon Ji, Jang Ji Eun și Ryu Hwa Young.
  1. Love Frequency 37.2 (2014)

Drama „Love Frequency 37.2” era prevăzută a avea 12 episoade, dar a fost redusă la jumătate. Deși unor telespectatori le-a plăcut serialul totuși, drama nu s-a bucurat de atenția generală a publicului.
Sursa: koreaboo.com