//Cinci mari roluri în producții sud-coreene de mare succes, care au fost oferite inițial altor actori

Cinci mari roluri în producții sud-coreene de mare succes, care au fost oferite inițial altor actori

Aceste drame și filme ar fi putut fi complet altfel…

În aceste drame sud-coreene de mare succes joacă unii din cei mai buni actori ai momentului dar, în mod surprinzător, nu aceștia au fost prima alegere a producătorilor.Vedeți mai jos cinci din aceste mega-hituri și căror actori li s-a oferit inițial rolurile principale:

  1. Gong Yoo vs. Song Joong Ki

Producătorii dramei „Descendants of the Sun” (2016) s-au gândit prima dată la actorul Gong Yoo pentru interpretarea Căpitanului Yoo Si Jin. Din păcate însă, din cauza perioadei lungi de filmări peste hotare, necesitatea de a fi tuns scurt militărește și pregătirea pentru acest rol a fost destul de dificil de acceptat pentru Gong Yoo. După refuzul acestuia, rolul a fost oferit actorilor Won Bin, Jo In Sung și Kim Woo Bin, dar toți l-au refuzat, Song Joong Ki fiind ultima lor alegere.

Datorită acestui rol, însă, actorul Song Joong Ki a câștigat extrem de mare popularitate în întreaga lume și a avut posibilitatea întâlnirii actriței Song Hye Kyo, cu care s-a căsătorit în anul 2017 dar, din păcate, cei doi au divorțat după doar un an și jumătate de căsnicie.

   2. Won Bin vs. Ha Jung Woo

Pentru rolul Gangrim, grim reaper-ul din drama de mare succes „Along with the Gods: The Two Worlds” (lansat pe 20 decembrie 2017), au fost luați prima dată în considerare actorii Won Bin, Gong Yoo și Kim Woo Bin. Won Bin a refuzat acest rol deoarece drama era genul fantastic, iar el își dorea reîntoarcerea pe marele ecrane cu o melodramă.

Actorul Ha Jung Woo, însă, s-a transpus total în Îngerul Morții Gangrim, reușind să facă din acest film un mare succes de casă, fiind primul film care a depășit 10 milioane de spectatori în anul 2018.   3. Park Bo Gum vs. Lee Seung Gi

Drama „A Korean Odyssey” (2017 – 2018) a atras destul de mult atenția datorită faptului că aceasta era prima dramă în care juca actorul Lee Seung Gi după revenirea din armată, dar acest rol nu i-a fost oferit prima dată acestuia. Rolul Son Oh Gong, „the Monkey King” i-a fost oferit inițial lui Park Bo Gum, care l-a refuzat.

Lee Seung Gi a transformat această dramă într-un mare succes și un puternic moment de relansare a sa în lumina reflectoarelor. Din păcate, din cauza unui accident care a avut loc pe platourile de filmare și în care a fost implicat unul dintre membrii echipei, au apărut numeroase controverse în rândul telespectatorilor, iar ratingul său a scăzut destul de simțitor până la final.

   4. Kim Soo Hyun vs. Yoo Ah In

Inițial, actorul Kim Soo Hyun a fost luat în considerare pentru rolul Prințului Moștenitor Sado din filmul istoric „The Throne” (2015). După refuzul acestuia, actorul Yoo Ah In, căruia i l-au oferit, a acceptat și s-a alăturat restului distribuției.

Cu pasiunea interpretativă bine-cunoscută a lui Yoo Ah In și prin cea mai controversată poveste a prințului condamnat la moarte și a tatălui acestuia, a făcut ca filmul „The Throne” să fie un succes de box-office, iar acum este disponibil și pe rețeaua Netflix.

   5. Song Joong Ki vs. Joo Ji Hoon

Drama „Kingdom”, prima dată, rolul principal i-a fost oferit actorului Song Joong Ki, care l-a refuzat deoarece programul său era deja prea încărcat și se pregătea și pentru nuntă. Apoi, rolul a fost acceptat de Joo Ji Hoon.

„Kingdom”, care este o serie originală Netflix, a fost foarte bine primit de critici și, în ciuda controverselor apărute în perioada de producție, este deja stabilită apariția sezonului 2, care va fi difuzat pe Netflix în 2020.
Sursa: koreaboo.com