//CL, fostă membră a trupei 2NE1, vorbește despre dezmembrarea trupei

CL, fostă membră a trupei 2NE1, vorbește despre dezmembrarea trupei

Astăzi, 28 august, CL și-a împărtășit fanilor gândurile și sentimentele față de destrămarea trupei din care a făcut parte până de curând, 2NE1.

Ea a postat o scrisoare în limba engleză către toți fanii internaționali, în care a scris: „Vreau să mulțumesc fanilor pentru că au fost răbdători”, asigurându-i că va reveni curând cu o „nouă muzică”.„Fiind în această industrie încă de când eram adolescentă, niciodată nu am crezut decât în dragostea pentru muzică și pentru scenă. Am făcut multe sacrificii dar întotdeauna m-am străduit să împletesc armonios viața personală a lui Lee Chae Rin cu viața lui CL. În ultimii doi ani am trecut prin multe schimbări, unele bune, altele mai puțin bune. Am trăit multe despărțiri: în dragoste, de trupa mea, etc. Am fost complet distrusă. Nu a fost ușor pentru mine pentru că aceasta era tot ce aveam în viața mea”.


De asemenea, ea a sugerat că va reveni curând pe scenă, spunând: „Am cea mai bună echipă din lume, atât în occident cât și în orient, care lucrează din greu zi de zi pentru ce este cel mai bine pentru mine. Abia aștept să vă întorc tuturor dragostea și energia care mi-a transmiteți permanent”.
În acest moment, CL este în plină activitate de promovare în Statele Unite ale Americii (activitate care a început după destrămarea trupei 2NE1).

Haideți să le mai vedem încă o dată piesa „Good Bye” a trupei 2NE1:
Sursa: kbsworld.kbs.co.kr

TAGS: