//Colegii de breaslă deplâng pierderea actriței Jeon Mi Sun, care s-a sinucis

Colegii de breaslă deplâng pierderea actriței Jeon Mi Sun, care s-a sinucis

Pe 29 iunie 2019, în jurul orei 11,00, actrița Jeon Mi Sun a fost găsită decedată în baie, într-o cameră de hotel din Jeonju de către o cunoștință.

Managerul ei a intrat în panică, deoarece dispăruse deja de două zile și știa că suferă de depresie.Poliția a confirmat faptul că talentata actriță s-a sinucis, declarând: „Jeon Mi Sun s-a cazat singură la hotel în jurul orei 1,00 dimineața. După verificarea camerelor de supraveghere, am văzut că Jeon Mi Sun a intrat singură în cameră și nu a mai intrat nimeni altcineva după ea. Nu există nicio dovadă de omucidere sau intrare cu forța și nu s-a găsit nicio scrisoare de adio. Recent a murit un membru al familiei sale, iar mama sa este bolnavă, așa că a intrat în depresie. Ea și-a sunat tatăl la 1,40 dimineața și estimăm că a decedat două ore mai târziu. Estimăm acea oră, deoarece multe persoane au încercat să o sune atunci pe Jeon Mi Sun”.

Agenția actriței a declarat că Jeon Mi Sun primea deja tratament pentru depresie și a rugat media și fanii să se abțină de la speculații și zvonuri nefondate, din respect pentru familia ei.

Numeroase celebrități, printre care Yum Jung Ah, Yoon Se Ah, Na Young Hee, Yoon Yoo Sun, Yoon Shi Yoon, Kim Dong Wook, Park So Dam, Jang Hyun Sung, Jung Yu Mi și mulți alții, au venit să își prezinte respectul față de actriță, transmițând condoleanțe familiei.Actrița Jeon Mi Sun avea 48 de ani și era considerată una din cele mai talentate actrițe sud-coreene, fiind cunoscută în special pentru rolurile din „Memories of Murder”, „Moon Embracing the Sun”, „Hide and Seek” sau „Love is a Crazy Thing”.


În această perioadă, regretata actriță trebuia să înceapă filmările pentru o nouă dramă, „Nokdujeon”.  

Înmormântarea va avea loc pe 2 iulie.

Odihnească-se în pace!

Sursa: soompi.com; allkpop.com