//Comeback trailer-ul „Singularity” a trupei BTS a atins o cifră incredibilă de vizualizări în 24 de ore

Comeback trailer-ul „Singularity” a trupei BTS a atins o cifră incredibilă de vizualizări în 24 de ore

În prima zi a lansării comeback-ului trailer „Singularity” a trupei BTS, în care apare doar V, a atins un număr uimitor de mare de vizualizări pe Youtube.

Pe 7 mai, la miezul nopții, ora Coreei de Sud, a fost lansat acest comeback trailer intitulat „Singularity”, ca o avanpremieră a viitorului lor album, „Love Yourself: Tear”.

Trupa lansează adeseori teasere individuale ale membrilor, pentru viitoarelor lor lansări , iar acest trailer de comeback îl prezintă de data aceasta pe V, cu vocea lui masculină și fascinantă.

La crearea acestei piese a luat parte și compozitorul britanic Charlie J. Perry, versurile aparținându-i liderului trupei, RM.Astfel, în 24 de ore de la lansarea piesei, adică pe 8 mai la miezul nopții (ora Coreei de Sud), piesa a atins peste 12,4 milioane de vizualizări, în 15 ore având deja 10 milioane de vizualizări pe Youtube.

Recordul numărului de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare, a unei piese K-Pop, aparține tot trupei BTS, cu piesa „DNA”, lansată în luna septembrie anul trecut și care a atins cifra de 21 de milioane de vizualizări.

După „DNA”, în topul vizualizărilor este „MIC Drop”, tot a trupei BTS, cu 14 milioane de vizualizări, apoi BLACKPINK cu „As If It’s Your Last” cu 13.3 milioane, urmată de TWICE, cu „What Is Love?”.

Cel de-al treilea full-album al trupei BTS „Love Yourself:Tear” va fi lansat pe 18 mai a.c. și deja a fost comandată creșterea numărului de albume înregistrate datorită numărului uriaș de pre-comenzi efectuate.

Pe 20 mai, trupa BTS va fi cânta la ceremonia înmânării premiilor Billboard Music Awards, unde sunt și nominalizați pentru categoria Top Social Artist Award, categorie pe care au și câștigat-o în 2017.

Puteți vedea această piesă mai jos:
Sursa: soompi.com

TAGS: