//Compania SM va crea un loc comemorativ permanent pentru regretatul Jonghyun (SHINee)

Compania SM va crea un loc comemorativ permanent pentru regretatul Jonghyun (SHINee)

După ce au fost raportate numeroase vandalizări a locului temporar de comemorare a lui Jonghyun, de către oamenii străzii, compania SM Entertainment a hotărât să creeze un loc permanent comemorativ pentru regretatul artist, astfel că fanii să poată să-și prezinte omagiile în siguranță, oricând își doresc.


„Vă mulțumim sincer că vizitați locul de comemorare și aduceți omagii celui decedat, în această vreme rece. Noi pregătim o nouă locație permanentă de comemorare, pentru ca fanii să îl onoreze și să nu îl uite. Vă vom anunța detaliile cât de curând posibil. Vă mulțumim pentru respectul dvoastră”. – SM  Town @ COEXArtium
 COEX SM Atrium din Seul este, acum, acoperit cu post-ituri pline de mesaje, de daruri și flori pentru regretatul membru al trupei SHINee, Jonghyun, care a dispărut tragic dintre noi în luna decembrie a anului trecut.
Fanii i-au creat un loc frumos de pelerinaj și aducere aminte a artistului, pentru toți cei care doresc să își arate respectul și nu au putut fi prezenți la înmormântare.
Această hotărâre a fost luată deoarece mulți fani ai trupei SHINee și a lui Jonghyun se plâng de săptămâni, că acel loc este permanent vandalizat de către oamenii străzii.
Sursa: koreaboo.com