//Comunicat al agenției Starship Entertainment vis-a-vis de absența lui Wonho din cadrul comeback-ului trupei MONSTA X

Comunicat al agenției Starship Entertainment vis-a-vis de absența lui Wonho din cadrul comeback-ului trupei MONSTA X

Wonho nu va fi prezent la show-ul de astăzi pentru comeback-ul trupei MONSTA X.Astăzi, 7 noiembrie a.c., trupa MONSTA X are programat un show dedicat lansării noului lor mini album, „The Code” (cel de-al 5-lea). Din păcate, Wonho nu va putea presta pe scenă, iar privitor cu această problemă, agenția trupei a publicat un comunicat, în care se spune:
„Bună ziua. Suntem Starship Entertainment.
Vă informăm că membrul trupei MONSTA X, Wonho, nu va putea fi prezent la show-ul „The Code’s Comeback Show-Con”, consacrat lansării celui de-al 5-lea mini album „The Code”, care va avea loc astăzi, la ora 20,00 KST (ora Coreei de Sud).
Wonho se află sub observație medicală, la spital, sub suspiciunea de meningită, și necesită investigații medicale suplimentare.
Încă nu i s-a stabilit, cu precizie, diagnosticul însă, am decis să nu participe la acest show, pentru sănătatea și binele artistului, și pentru o recuperare mai rapidă a acestuia. Vom reveni cu noi informații imediat ce rezultatele analizelor vor fi gata și i se va stabili cu precizie diagnosticul.
Ne cerem scuze fanilor care au așteptat comeback-ul trupei MONSTA X și comeback show-con-ul celui de-al 5-lea mini album. Toți membrii trupei MONSTA X, inclusiv Wonho, regretă profund acest inconvenient și faptul că vă dăm așa din scurt această veste, mai ales că acesta este primul lor comeback național, după turneul lor mondial „Beautiful”.
Vă cerem să oferiți și mai multă atenție și dragoste trupei MONSTA X, care au muncit mai mult ca niciodată pentru lansarea acestui al 5-lea mini album, „The Code”. Ne străduim să vă facem cea mai bună impresie. Mulțumim.”
Haideți să îi urăm lui Wonho însănătoșire grabnică!

Sursa: kstarlive.com

TAGS: