//Comunicatul companiei YMC Entertainment către fanii sasaeng ai trupei Wanna One

Comunicatul companiei YMC Entertainment către fanii sasaeng ai trupei Wanna One

YMC Entertainment a rupt tăcerea și a cerut fanilor respect pentru viața privată a membrilor trupei Wanna One.

Astăzi, 13 februarie a.c., agenția a postat un comunicat pe contul lor oficial al unei rețele de socializare prin care cere fanilor, încă o dată, să nu mai deranjeze băieții din trupă, în special în timpul lor liber și privat, deoarece aceștia suferă de foarte mult stres și presiune.Puteți citi mai jos întregul comunicat al companiei:

„Bună ziua, suntem YMC Entertainment.

În primul rând, vă mulțumim tuturor pentru sprijinul și dragostea voastră față de trupa Wanna One.

Am lansat comunicate similare de nenumărate ori, dar venim cu această cerere către acei fani care fac rău membrilor trupei Wanna One.

Recent, din cauza faptului că anumiți fani au intrat ilegal în posesia unor informații personale ale membrilor trupei Wanna One și au încercat să îi contacteze zi și noapte, nu numai programul trupei a fost afectat, ci și somnul membrilor trupei iar viața lor personală a devenit dificilă. Aceasta a dus la un stres mental sever al artiștilor.

Vă cerem să vă dați seama cât rău produceți în viața personală a artiștilor atunci când le trimiteți mesaje pe telefoanele mobile și vă cerem, cu toată seriozitatea să încetați astfel de acțiuni care duc la distrugerea vieților valoroase ale artiștilor.

De asemenea, folosind, drept scuză, siguranța membrilor Wanna One pentru a trimite amenințări sau informații false către angajații agenției sau instalând dispozitive de urmărire pe autovehiculele lor, pentru a-i urmări, astfel de acțiuni deranjează programul artiștilor și pun în pericol siguranța lor, așa că, vă cerem să vă abțineți din a mai face asta.

Vă cerem cooperarea voastră pentru ca membrii trupei Wanna One să nu mai sufere mental din cauza faptelor nepotrivite ale unor fani.

Vă mulțumim.”

Sursa: kstarlive.com

TAGS: