//Concerte, evenimente și filmări pentru filme, anulate sau amânate din cauza coronavirusului

Concerte, evenimente și filmări pentru filme, anulate sau amânate din cauza coronavirusului

Din cauza numeroaselor cazuri de persoane infectate și chiar decese din cauza coronavirusului, Coreea de Sud devenind astfel cea de-a doua cea mai afectată țară, după China, numeroase evenimente, concerte și chiar filmări au fost amânate sau anulate în ultima perioadă.

Astăzi, 24 februarie 2020, a fost anunțată și anularea ceremoniei de decernare a premiilor Korean Music Awards, organizatorii hotărându-se să anunțe câștigătorii online pe 27 februarie a.c..Astfel, agenția JYP Entertainment a hotărât anularea concertului trupei Twice, care ar fi trebuit să aibă loc pe 7 – 8 martie.

Concertul solo al lui Taemin, „Never Gonna Dance Again”, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 13 – 15 martie a.c. în Seul, a fost amânat, fanii fiind anunțați cum își pot recupera banii de pe bilet.

În această perioadă, ar fi trebuit să înceapă și filmările viitorului film al lui Hyun Bin și Hwang Jung Min în Iordania dar, deoarece această țară a interzis tuturor cetățenilor sud-coreeni intrarea în țara lor, se caută acum o soluție pentru aceasta. Producătorii filmului au declarat: „Interzicerea intrării în această țară a fost anunțată seara trecută, așa că nici staff-ul de producție nu știe ce să facă. Acum se discută despre situația curentă. Nu există încă un răspuns clar, dar depunem toate eforturile pentru a nu exista nicio problemă cu filmările”. Filmările erau programate a începe la sfârșitul lunii martie și multe persoane din echipa de producție sunt deja în Iordania pentru a se ocupa de pregătirile necesare.S-a mai anunțat că evenimentul care ar fi trebuit să aibă loc astăzi, cu ocazia finalizării dramei „Dr. Romantic 2” va fi anulat și nu seva ține nicio conferință de presă, ci membrii echipei de filmare vor sărbători în mod privat, luând masa împreună.

Lansarea filmului „Call”, în care joacă actrița Park Shin Hye, a fost amânată, inițial ar fi trebuit să aibă loc în luna martie.  De asemenea, conferința de presă planificată pe 3 martie a.c., pentru lansarea filmului „Fukuoka”, în care joacă Park So Dam, a fost amânată pentru o dată încă neanunțată, precum și multe alte evenimente și concerte.
Sursa: soompi.com