//Conferință de presă a trupei „Super Junior” – la aniversarea a 12 ani de activitate

Conferință de presă a trupei „Super Junior” – la aniversarea a 12 ani de activitate

Astăzi, 6 noiembrie a.c., la aniversarea a 12 ani de activitate, trupa Super Junior a ținut o conferință de presă pentru lansarea celui de al-8lea lor album, „PLAY”.Din păcate, Siwon nu a putut fi prezent alături de colegii lui la acest eveniment, fapt pentru care, Leeteuk, liderul trupei, a spus: „Sunt trist și am inima frântă că Siwon nu a putut să ni se alăture. Cu toate acestea, noi nu ne vom pierde buna dispoziție și spiritul, cea mai puternică armă a noastră. De 12 ani, am avut multe urcușuri și coborâșuri, dar, nu am renunțat niciodată ci ne-am străduit și mai mult, ceea ce a făcut mult mai puternică legătura dintre noi. Toți ceilalți membri care am rămas vom umple golul lăsat de lipsa lui Siwon”.

Când au fost întrebați dacă partea lui Siwon va fi scoasă din MV-ul piesei „Black Suit”, Eunhyuk a negat acest lucru, spunând: „Eliminând aceste părți nu ar face altceva decât să strice fluiditatea MV-ului și să scadă calitatea acestuia.”

Trupa Super Junior revine după o pauză de 2 ani și 2 luni, cu cel de-al 8-lea album, pentru celebrarea celor 12 ani de activitate.

 

Ei vor promova acest nou album doar în 6 membri, Leeteuk, Eunhyuk, Yesung, Donghae, Heechul  și Shindong, album care va fi lansat astăzi, 6 noiembrie 2017, ora 20,00 KST (ora Coreei de Sud).
Sursa: kbsworld.kbs.co.kr