//Confesiunea lui Jang Hyun Seung după părăsirea trupei Beast

Confesiunea lui Jang Hyun Seung după părăsirea trupei Beast

Fostul membru al trupei Beast, Jang Hyun Seung, a postat o scrisoare lungă pe rețeaua de socializare SNS, ca o confesiune pentru fanii săi:

„Trebuie să știu cât de tare am rănit fanii prin comportamentul meu egoist și nesăbuit. Îmi doresc nespus să îmi cer iertare pentru ultimele mele acțiuni și comportamentul meu din trecut.”El a părăsit trupa Beast în luna aprilie și a avut un comportament nu tocmai sincer și potrivit atunci când a făcut-o. Nu a fost prezent nici măcar la fanmeetingul trupei.

În scrisoarea lui, a mai spus: „Când am debutat, după 5 ani de antrenament, am fost foarte fericit că mi-am împlinit visul. Pe de altă parte, au apărut multe inconveniente neașteptate și multe alte dorințe proprii muzicale. Nu am fost capabil să înțeleg activitatea și munca trupei, deoarece eram fixat doar pe propriile dorințe. În toată această perioadă, am ridicat un zid față de ceilalți membri și am ales să mă dezvolt departe de ei. Mi-am pierdut controlul și am început să regret comportamentul pe care l-am avut”.

Și își cere scuze în mod repetat de la fani.

Jang Hyun Seung și-a lansat de curând single-ul „Home”.

Nota KorJapFan: Trupa Beast își continuă, în prezent, activitatea cu ceilalți 5 membri care au rămas, sub un nou nume, HIGHLIGHT.
Sursa: kbsworld.kbs.co.kr