//Crucea Roșie sud-coreeană și-a arătat recunoștința față de Jimin (BTS) și fanii acestuia pentru gesturile lor extraordinare

Crucea Roșie sud-coreeană și-a arătat recunoștința față de Jimin (BTS) și fanii acestuia pentru gesturile lor extraordinare

Membrul trupei BTS, Jimin, a primit o scrisoare de apreciere de la Crucea Roșie din Coreea de Sud la adresa sa și a fanilor săi, pentru gesturile lor deosebite.

După relatările Crucii Roșii sud-coreene, se pare că fanii lui Jimin au organizat o campanie timp de o lună de zile, care a început pe 14 septembrie a.c. , intitulat „Work of Art”, pentru a-i sărbători ziua de naștere a lui Jimin, de pe 13 octombrie, campanie prin care s-a susținut donarea de sânge și la care a participat mai mulți de 750 de fani.

Deși unii fani nu au putut face acest lucru din cauza stării lor de sănătate și nu au fost acceptați pentru a dona sânge, în timpul acestei campanii au reușit să doneze un număr de 585 de fani.Dar, ceea ce a fost și mai surprinzător, a fost următoarea lor acțiune, deoarece aceste fapte bune nu s-au oprit aici.

Fanii lui au cumpărat 2.000 de piese ca suvenir, piese ce vor fi dăruite viitorilor donatori de sânge și care vor primi cardurile de donatori cu numele lui Jimin inscripționat pe acestea.

Crucea Roșie sud-coreeană intenționează să folosească tot sângele donat de fanii lui Jimin pentru însănătoșirea celor aflați în stare gravă de sănătate.

Pentru a onora astfel de gesturi, precum cel al fanilor lui Jimin, și pentru a încuraja astfel de acțiuni și în viitor, Crucea Roșie a hotărât să trimită acestora personal scrisori de mulțumire și de apreciere.

Fanii lui Jimin, implicați în această deosebită acțiune, au declarat că speră ca de ziua idolului lor, să fie salvate cât mai multe vieți și să considere că în acea zi s-a născut îngerul lor păzitor.

În prezent, trupa BTS se află în Franța, unde vor concerta în fața fanilor europeni timp de două zile, pe 19 și 20 octombrie a.c..
Sursa: news.sbs.co.kr

TAGS: