//Cu lacrimi în ochi, Park Yoo Chun a cerut iertare fanilor, după sentința primită

Cu lacrimi în ochi, Park Yoo Chun a cerut iertare fanilor, după sentința primită

În dimineața zilei de astăzi, 2 iulie 2019, Park Yoo Chun a primit sentința în procesul în care este acuzat de utilizare ilegală de droguri.

El a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare cu o perioadă de probațiune de doi an și o amendă penală în valoare de 1,4 milioane de woni (aproximativ 1.200 de dolari).La anunțarea sentinței, Curtea a explicat astfel decizia luată în privința idolului K-Pop: „Astfel de infracțiuni care au legătură cu drogurile trebuie strict pedepsite pentru că fac mult rău societății. Având în vedere faptul că Philopon a fost detectat în părul său de pe picioare, asta înseamnă că și-l injectează de mult timp. Totuși, el și-a mărturisit fapta după ce a fost reținut și a dat dovadă că reflectează asupra faptelor sale după două luni de detenție. De asemenea, aceasta este și prima sa abatere. Luând în considerare aceste fapte, se pare că cea mai bună alegere este să îi dăm probațiune și tratament, precum și suspendarea pedepsei”.

După primirea sentinței, el a fost eliberat din centrul de detenție în care a stat timp de 68 de zile, el fiind arestat pe 26 aprilie a.c.

În fața tribunalului, unde îl aștepta presa, vădit marcat de ceea ce i s-a întâmplat, a spus: „Aș dori să îmi cer scuze încă o dată pentru că am îngrijorat atât de mulți oameni. Voi face voluntariat pentru societate și voi încerca din răsputeri să duc o viață onestă. Am de gând să fac asta. Îmi pare rău”.

Când unul din reporteri l-a rugat să spună câteva cuvinte fanilor, Yoo Chun și-a stăpânit cu greu lacrimile și a spus: „Îmi cer scuze… îmi pare nespus de rău. Îmi cer scuze fanilor”.Vedeți mai jos declarația lui Park Yoo Chun de la ieșirea de la tribunal:
Sursa: soompi.com; kstarlive.com

Vedeți și: 

Procuratura a cerut închisoare și plata unei amenzi pentru Park Yoo Chun

Park Yoo Chun a recunoscut că folosea droguri încă din vara anului 2018