//Cu toate că este bolnav, Kang Daniel a fost prezent la fan meeting-ul Wanna One

Cu toate că este bolnav, Kang Daniel a fost prezent la fan meeting-ul Wanna One

Ieri, 6 decembrie a.c., YMC Entertainment a dat următorul comunicat: „În această dimineață, Kang Daniel a acuzat amețeli severe și febră mare, astfel că a primit tratament medical”.

Din cauza stării de sănătate precare, acesta nu a putut fi prezent la activitățile programate ieri dimineață.

În orice caz, după-amiaza, el a apărut la fan meeting-ul organizat de o companie de parfumuri, „CLEAN”, a cărei imagine sunt membrii trupei Wanna One.
În timpul evenimentului, prezentatorul a spus: „Așa cum toți știți, Kang Daniel a venit astăzi pentru a-și ține promisiunea față de fani. Deoarece este bolnav, nu putem vorbi mult cu el, așa că să-l lăsăm, mai întâi, pe el să vă salute”.

Cu o voce răgușită, Kang Daniel a spus: „Am venit să vă salut. Îmi pare rău că nu am avut grijă de sănătatea mea. Mă voi recupera repede”. După care, el a plecat, ajutat de unul din bodyguarzi.

Înainte de a se îmbolnăvi, Kang Daniel a fost prezent la un show de varietăți, unde a vorbit de programul lui nebun, spunând; „Mă trezesc cam pe la 4 – 5 dimineața și merg la muncă, unde exersez până pe la 2 – 3 noaptea, și dorm doar cam o oră. Întotdeauna am vrut să mă odihnesc un pic, măcar o singură zi”.
Sursa: kbsworld.kbs.co.kr     

Vedeți și: Kang Daniel (Wanna One), foarte bolnav – toate activitățile programate suspendate