//Cuplul de actori Jang Shin Young și Kang Kyung Joon au un băiețel!

Cuplul de actori Jang Shin Young și Kang Kyung Joon au un băiețel!

Jang Shin Young și Kang Kyung Joon au acum un nou membru al familiei.

Astăzi, 1 octombrie 2019, o sursă din interiorul agenției celor doi actori, KSTAR Entertainment, a declarat: „Jang Shin Young a dat naștere celui de-al doilea fiu pe 29 septembrie. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși”.Tot astăzi, actrița a postat pe contul ei de Instagram următorul mesaj: „Bună ziua, sunt Jang Shin Young și vă salut pentru prima dată după mult timp!
Un nou și prețios dar a sosit în familia noastră, s-a născut Ah Ri, un frățior pentru Jung Ahn. S-a născut perfect sănătos, primind atât de multă dragoste și suport din partea multor oameni. Este bine și primește binecuvântarea și dragostea familiei noastre și a tuturor.
I s-au luat amprentele de la piciorușe și a fost atât de interesant, iar el este atât de adorabil. Ah Ri va ieși în lume astăzi, în sfârșit. Îl vom crește să fie un copil sănătos, fericit și iubit. Vă mulțumesc. Medicii și asistentele de la spital au avut atât de multă grijă de Ah Ri și ne-au ajutat foarte mult. Vă mulțumesc nespus și datorită dvoastră, voi fi externată din spital simțindu-mă bine și odihnită. Vă mulțumesc foarte mult”.

 

View this post on Instagram

 

안녕하세요 장신영입니다..^^오랜만에인사드리네요!저희가족에게또하나의소중한보물 정안이동생아리가태어났어요..많은분들의응원과사랑을받고건강하게태어났어요…가족분들과모든분의축복과사랑으로 잘지내고있답니다..^^태어나처음으로찍는발도장도찍고…신기하고사랑스럽네요…오늘드디어세상밖으로아리가나가는날이네요..건강하고..행복하고사랑받는아이로 잘키울께요..감사합니다^^ 😊🤗😍. 병원에있는 의사선생님 신생아선생님들 간호사선생님들….. 아리도 건강하게잘케어해주시고…많이도와주셔서 너무너무감사하고 편안히쉬다잘퇴원해요…너무감사드립니다^^

A post shared by 장신영 (@changshinyoung1984) on

Actorii Jang Shin Young și Kang Kyung Joon s-au întâlnit în timpul filmării dramei „Thorn Flower” în anul 2013, căsătorindu-se în anul 2018. Cei doi au apărut și show-ul de televiziune „Same Bed Different Dreams 2 – You Are My Destiny”, telespectatorii fiind impresionați de frumoasa legătură dintre actorul Kang Kyung Joon cu Jung Ahn, primul fiu al actriței Jang Shin Young din căsătoria ei anterioară.

Felicitări fericitei familii!
Sursa: soompi.com