//D.O. (EXO) a primit înștiințarea pentru înrolarea în armată

D.O. (EXO) a primit înștiințarea pentru înrolarea în armată

Este certitudine, întrucât agenția trupei EXO, SM Entertainment a confirmat deja acest lucru.

Imediat după ce a apărut o știre în media sud-coreeană despre plecarea lui D.O. în armată, agenția sa a confirmat acest lucru prin următorul comunicat:

„D.O. din trupa EXO va fi înrolat în armată în luna iulie. D.O. a aplicat voluntar pentru a-și satisface serviciul militar, fiind notificat asupra datei de înrolare astăzi, el va fi soldat activ și va servi cu credință. D.O. și-a exprimat dorința de a-și onora obligațiile militare cât mai repede posibil, imediat după ce l-a văzut pe Xiumin că și-a început serviciul militar, pe 7 mai. După ce a discutat această chestiune cu membrii și cu compania, el s-a hotărât să aplice pentru înrolare”.

SM a mai declarat că plecarea lui în armată se va face cu discreție, locul și ora înrolării nu vor fi divulgate, astfel respectând dorința idolului.La o oră după declarația agenției sale, D.O. a publicat o scrisoare scrisă de mână și adresată fanilor:

„Bună, sunt D.O. de la EXO. EXOL, ați fost surprinși de veștile acestea subite, nu-i așa? De fapt, am vrut să vă spun mai devreme despre asta. Îmi simt inima grea că vă spun asta un pic mai târziu. Am scris această scrisoare pentru că am vrut să vă spun că voi rămâne sănătos și mă voi întoarce în siguranță și că mă gândesc la asta de ceva vreme. Vreau să le mulțumesc sincer tuturor EXOL, care m-au susținut întotdeauna. Vă doresc să fiți sănătoși și sper să aveți numai zile în care să puteți zâmbi. Îmi voi face treaba bine și mă voi întoarce la voi sănătos”.
Sursa: kstarlive.com

TAGS: