//D.O. (EXO) surprins cu un pachet de țigări într-o pungă de cadouri, fanii speculează

D.O. (EXO) surprins cu un pachet de țigări într-o pungă de cadouri, fanii speculează

Recent, o fotografie făcută lui D.O. de către un fan a atras atenția tuturor. La o analiză mai minuțioasă a acestei imagini, unii fani au observat că în mica pungă de cadouri pe care Kyungsoo (D.O.) o avea asupra lui, ar fi un pachet de țigări.
Dacă vedeți fotografiile de mai sus, pare că ar fi un pachet de țigări marca Raison French Black (după ambalaj și culoare). Raison este una din mărcile cele mai populare în Coreea de Sud și se găsește, de asemenea, și în alte țări.

La această știre, fanii au avut diverse reacții. Unii au acceptat și chiar au considerat că este chiar că poate fi considerat un lucru normal la vârsta lui.

Pe de altă parte, însă, unii au dezaprobat total acest comportament, lansând comentarii de genul: „Chiar e un lucru rău dacă D.O. fumează, niciodată nu mi-am imaginat că el ar putea fuma”.

Alții, însă, au susținut că țigările ar fi putut să nu fie pentru el, ci pentru filmul în care joacă în prezent și unde interpretează rolul unui rebel care se bate cu toată lumea și fumează.

Voi ce spuneți?
Sursa: kstarlive.com   

TAGS: