//Datorită popularității personajului său din drama „Her Private Life”, fanii au găsit și poza de pe buletinul actorului Kim Jae Wook

Datorită popularității personajului său din drama „Her Private Life”, fanii au găsit și poza de pe buletinul actorului Kim Jae Wook

Fotografia de pe buletinul actorului Kim Jae Wook a ieșit din nou la lumină.

Dacă urmăriți drama „Her Private Life”, care încă se difuzează și în care Kim Jae Wook joacă alături de frumoasa actriță Park Min Young, cred că știți cât de șarmant este personajul pe care îl interpretează, Ryan Gold. În drama, el pare rece și distant din afară, dar, de fapt, are o inimă generoasă și bună față de cei pe care îi iubește.

Fanii acestei drame au făcut multe săpături și au reușit să găsească din nou fotografia actorului din buletin, acesta fiind cel mai fierbinte subiect de discuție în acest moment pe rețelele de socializare din Coreea de Sud.

Deși fotografia a mai fost făcută publică și anterior, se pare că fanii actorului nu se mai satură de ea. Așa cum puteți vedea, în fotografia din viața sa reală, cu părul scurt și un ușor zâmbet pe buze, Kim Jae Wook pare mult mai blând în realitate. Această fotografie este cea intens distribuită în diverse medii online sud-coreene.
Sursa: kstarlive.com