//De Valentine’s Day, cele mai multe fete din Coreea de Sud vor să îi dăruiască o ciocolată lui Kang Daniel

De Valentine’s Day, cele mai multe fete din Coreea de Sud vor să îi dăruiască o ciocolată lui Kang Daniel

Dacă ai fi în Coreea de Sud, tu cui i-ai dărui ciocolată?

După o carieră de un an și jumătate alături de trupa Wanna One, Kang Daniel e dorit și admirat mai mult decât niciodată.

În urma unui sondaj realizat de către SevenEdu, o companie de meditații pe internet, în rândul a peste 10.000 de eleve, în perioada 11 ianuarie – 11 februarie 2019, s-au făcut publice rezultatele preferințelor fetelor la întrebarea cărui idol K-Pop le-ar dărui ciocolată de Valentine’s Day.Astfel, 5.484 de eleve (51,4%) au votat cu Kang Daniel, acesta fiind în topul preferințelor fetelor. Pe locul doi s-a situat membrul trupei BTS, Jimin, cu un număr de 4.285 de voturi (40,2%), fiind urmat de către Yook Sung Jae (BTOB), care a strâns un număr de 592 de voturi (5,5%).

Pe ultimele două locuri din Top 5 se află actorii Park Bo Gum și Jung Hae In.

După dezvăluirea rezultatului sondajului, un instructor de matematică de La SevenEdu a declarat că Kang Daniel reprezintă imaginea „primei iubiri” a fetelor, ceea ce face ca popularitatea lui să fie deosebit de mare în rândul fetelor / femeilor de toate vârstele.

În prezent, după destrămarea trupei Wanna One, Kang Daniel se pregătește intens pentru debutul său solo și lansarea primului album, sub agenția LM Entertainment.
Sursa: kpoplove.koreadaily.com

Vedeți și: „Ziua Îndrăgostiților” în Coreea de Sud