//Declarația agenției SM Entertainmet, după închiderea memorialului închinat lui Jonghyun (SHINee)

Declarația agenției SM Entertainmet, după închiderea memorialului închinat lui Jonghyun (SHINee)

În urma închiderii locului deschis în memoria regretatului membru al trupei SHINee, Jonghyun, SM Entertainment a făcut o declarație oficială.

Locul în care mii de fani au adus un ultim omagiu regretatului artist, care s-a sinucis în decembrie 2017, a fost deschis la SMTOWN Coex Artium, iar acum a fost închis.Iată ce a declarat Compania SM Entertainment:

„Bună ziua,

Am dori să ne exprimăm întreaga noastră gratitudine fanilor care au vizitat acest loc, omagiindu-l pe Jonghyun.

Nu vom uita căldura inimilor tuturor celor care și-au făcut timp să își amintească de Jonghyun, artistul pe care îl iubiți, din iarnă și până în primăvară.

Suntem siguri că Jonghyun v-a auzit toate mesajele voastre în care vă exprimați dorul de el și vom păstra toate aceste prețioase mesaje, pe care voi le-ați dăruit din toată inima.

Și, pentru toți fanii care au fost alături de Jonghyun pe ultimul lui drum, vom înregistra totul, în imagini și video, într-un spațiu special de comemorare. Vom posta totul pe canalul oficial al trupei SHINee, pentru ca, oricând, toți fanii să le poată vedea.

Deși încă nu ne vine a crede că a plecat așa brusc dintre noi, vrem să mulțumim încă o dată tuturor fanilor care și-au dăruit întreaga lor putere lui Jonghyun”.
Sursa: allkpop.com