//Declarația lui Sungmin privind comeback-ul trupei Super Junior

Declarația lui Sungmin privind comeback-ul trupei Super Junior

Sungmin a publicat o declarație privitoare la știrile potrivit cărora nu va participa la turneul trupei Super Junior, SM TOWN Concert. El și-a exprimat în această scrisoare toate emoțiile și reflecțiile sale vis-a-vis de situația actuală.

„Bună, sunt Sungmin. În ciuda întregii serii recente de evenimente, vă salut pe toți astăzi.

În primul rând, îmi cer iertare că am produs îngrijorare fanilor. Multe lucruri care mi se întâmplă în plan personal au cauzat recent multe controverse.

Am vrut sa ma adresez vouă mai repede dar aceste decizii implică multe alte părți, nu doar pe mine și a necesitat mai mult timp. Regret că am întârziat cu aceste declarații. Regret nespus că aceste încurcături nu mi-au permis să fac declarații mai din timp.

Gândindu-mă în urmă, se pare că am neglijat faptul că am crescut cu dragostea atâtor de mulți fani timp de 10 ani , timp în care pe mine mă preocupa doar pregătirea pentru căsnicia mea.

Ar fi trebuit să fiu mai sincer și comunicativ în acea perioadă dar am eșuat. Îmi pare rău că am rănit atât de mulți fani în acea perioadă.

Sunt multe zvonuri în jurul meu și multe persoane care se simt trădate pentru acea perioadă.

Cred că trebuia să comunic mai mult dar nu am făcut-o.

În perioada în care am fost în armată, mi-am dorit să îmi întâlnesc fanii și să merg în turneu cu trupa mea.

În orice caz, albumul este cu adevărat important și doresc tot ce este mai bun trupei mele astfel că a trebuit să decid să nu fac parte din viitorul album Super Junior.

Ca și membru Super Junior, doresc trupei să fie iubită pentru foarte mult timp de acum încolo. Controversa legată de persoana mea continuă în aceste zile.

De aceea a trebuit să hotărăsc ceea ce este cel bine pentru echipă, așa că nu voi participa la acest album.

Această revenire este atât de importantă pentru noi toți și nu îmi doresc ca ELF-ilor să le fie greu să ne ofere tot suportul lor cu toată inima.

Îmi cer iertare fanilor care mă iubesc și mă susțin dar trebuie să mă străduiesc mai mult pentru mult timp de acum încolo.

Elf-i, vă rog să susțineți și să urmăriți revenirea trupei Super Junior cu toată inima.” – Super Junior Sungmin
Sursa: koreaboo.com