O mulțime uriașă de fani ai trupei Wanna One a reușit să blocheze o întreagă stradă.

În urma recentului anunț de astăzi, 26 iulie, că trupa Wanna One va filma pentru emisiunea „Weekly idol”, o mulțime uriașă de fani s-au adunat în fața studioului, cu speranța că își vor vedea idolii.

Toți trecătorii din zonă și clienții barului de la etajul I al clădirii unde se află studioul au anunțat poliția.

Producătorii emisiunii „Weekly Idol” au dat un anunț pe twitter și i-a avertizat pe fani că s-au depus plângeri la poliție și că, dacă nu vor respecta regulile și vor pătrunde în clădire vor chema ei înșiși poliția: „Plângerile împotriva fanilor care au luat cu asalt holurile, liftul și străzile vin într-una. Vom chema poliția dacă acest lucru continuă. Vă rugăm frumos să respectați ordinea”.
YMC Entertainment a vorbit, de asemenea, despre această problemă, declarând: „Am cerut fanilor să plece dar ei nu se mișcă. Plângerile sunt, într-adevăr, o problemă dar, noi suntem îngrijorați și pentru fanii care așteaptă afară unde este extrem de cald. Rugăm frumos fanii să părăsească zona”.

Avertizările care au venit atât de la producătorii emisiunii cât și de agenția trupei nu par a avea prea mult efect. În cele din urmă, a apărut poliția care a reușit să controleze mulțimea.

Incidentele produse de fanii trupei Wanna One care au dus și la rănirea membrilor trupei rămân o mare problemă. Mulți fani internaționali au cerut creșterea securității membrilor și măsuri mai dure împotriva fanilor coreeni.

Între timp, Wanna One vor debuta oficial pe 7 august a.c.
Sursa: allkpop.com

TAGS: wanna one
lang="ro-RO"> Fanii trupei Wanna One nu au putut fi controlați decât de poliție | KorJapFan
Site icon KorJapFan

Din cauza mulțimii de fani Wanna One adunați în fața studioului „Weekly Idol” a fost chemată poliția

Exit mobile version