//Din ce în ce mai multe acuze de bullying și hărțuire sexuală aduse membrului trupei Seventeen, Mingyu

Din ce în ce mai multe acuze de bullying și hărțuire sexuală aduse membrului trupei Seventeen, Mingyu

La începutul acestei săptămâni, a apărut prima acuză la adresa membrului trupei Seventeen, Mingyu, de bullying și hărțuire sexuală, din perioada în care era la școală.

Imediat, însă, agenția trupei, Pledis Entertainment, a ieșit public și a negat vehement aceste zvonuri, declarând că sunt false și nefondate.
Se pare însă, că după prima persoană care a avut curajul să spună ce s-a întâmplat în acea perioadă, au apărut și alți internăuți care au confirmat faptul că Mingyu a avut un comportament agresiv și hărțuitor pe vremea când era elev de școală.

Din ce în ce mai multe persoane care se consideră victime ale idolului K-Pop au relatat ce li s-a întâmplat, fără a-și dezvălui identitatea, deoarece le este teamă că ar putea deveni ținta fanilor fanatici. Acestea au spus că nu doresc nici scuze și nici compensații financiare, ci doar ca acest lucru să nu fie mușamalizat, îngropat sau uitat.

Una dintre fostele colege de clasă a lui Mingyu a pretins că a fost hărțuită sexual de acesta. Ea a spus că Mingyu făcea parte dintr-un grup de băieți care se luau permanent de ea și făceau glume cu tentă sexuală la adresa ei. În postarea sa, fata a dezvăluit faptul că a avut nevoie de terapie psihologică din cauza perioadei dificile prin care a trecut în școala generală. Aceasta a explicat motivul pentru care a scos la iveală acest incident, spunând: „Credeam că a fost rău doar cu mine. M-am decis să scriu această postare pentru mulți îl protejează de aceste acuzații. Scriu asta pentru ca lumea să poată afla că este genul de om care a făcut astfel de lucruri”.

Pledis Entertainment nu a mai ieșit din nou pentru a răspunde la aceste acuzații.
Sursa: kstarlive.com