//Discursul emoționant al lui IU la „Golden Disc Awards”

Discursul emoționant al lui IU la „Golden Disc Awards”

În prima zi a ceremoniei decernării premiilor „Golden Disc Awards”, IU a câștigat Marele Premiu,  Digital Daesang,  reușind, astfel, să-i învingă pe importanți competitori ai anului 2017, cum ar fi Taeyang, TWICE, EXO, BTS, Taeyeon și mulți alții.

În speech-ul ei de mulțumire și acceptare a premiului, IU a ținut un discurs deosebit de emoționant despre regretatul membru al trupei SHINee, Jonghyun, discurs care a reușit să le facă pe fetele din trupa Red Velvet să izbucnească în lacrimi.Iată mai jos întregul ei discurs:

„Ca să fiu sinceră, încă sunt foarte tristă. Am condus pe cineva care a fost atât de prețios pentru mine ca persoană, ca prieten și ca artist, care a plecat într-un loc foarte îndepărtat.
Cred că, în parte, înțeleg de ce s-a aflat într-o așa mare durere și a suferit atât de mult, este o emoție cu care nu sunt complet familiarizată.
Încă sunt foarte tristă și îmi pare tare rău pentru el. Sunt sigură că această tristețe nu o simt doar eu. Dar, noi suntem oameni a căror viață de zi cu zi este atât de plină și trebuie să ne facem planuri permanent pentru luna viitoare, pentru anul viitor.
E trist și frustrant că realitatea noastră nu ne permite să zăbovim mai mult timp în această tristețe, atât de mult pe cât ne-am dori.
Să te bucuri când ești fericit, să plângi când ești trist, să-ți arăți slăbiciunea și să nu poți avea performanțe maxime atunci când ești bolnav, sper ca toate aceste lucruri naturale să le poată arăta și artiștii, fără să își facă griji, iar cei care îi văd în această stare să nu le analizeze prea mult.
Artiștii sunt oamenii care trebuie să aducă consolare altora și ei își înțeleg menirea, dar, sper ca, în primul rând, să aibă grijă de ei înșiși, pentru că și ei sunt oameni, și să se încurajeze ei înșiși pentru a nu se îmbolnăvi sau răni, încercând să ascundă aceste stări prin care trec.
Sper sincer, cu adevărat, ca aceste lucruri să nu se mai întâmple.
Sunt sigură că toată lumea este ocupată astăzi și au multe de făcut mâine, dar, sper ca toți cei care sunt învingători astăzi să se poată bucura și sărbători astăzi, înainte de un somn bun la noapte, și asta am de gând să fac și eu.
Vă mulțumesc!” – IU
Sursa: koreaboo.com

Vedeți și: Câștigătorii celei de-a 32-a ediții a „Golden Disc Awards” – prima zi

 Starurile au strălucit pe covorul roșu și în cea de a doua zi a „Golden Disc Awards” 2018