//Doar după un an de la debut, actrița Jeon Jong Seo are rolul principal într-un film american, unde va juca alături de Kate Hudson

Doar după un an de la debut, actrița Jeon Jong Seo are rolul principal într-un film american, unde va juca alături de Kate Hudson

Jeon Jong Seo își va face debutul la Hollywood alături de celebra actriță americană Kate Hudson.

Ieri, 2 iulie 2019, agenția actriței, MY Company, a dat următorul comunicat: „Confirmăm faptul că Jeon Jong Seo a primit rolul principal în noul film al regizoarei Anna Lily Amirpour, „Mona Lisa and the Blood Moon”. Ea a plecat în Statele Unite ale Americii pe 23 iunie pentru a filma la New Orleans”.Filmul „Mona Lisa and the Blood Moon” spune povestea unei fete cu puteri misterioase și periculoase, care caută un refugiu mental în New Orleans. Din distribuție fac parte Kate Hudson, Craig Robinson și Ed Skrein, acesta din urmă jucând și în „Game of Thrones”. Filmările au început pe 30 iunie a.c..

Este impresionant faptul că, doar la 25 de ani și doar după un an de la debutul său ca actriță, primul său film fiind „Burning” din 2018, în care a jucat alături de actorul Yoo Ah In și care a avut premiera la Festivalul de la Cannes, deja a reușit să atragă atenția cineaștilor americani și să dețină un rol principal la Hollywood.

O sursă din cadrul agenției sale a declarat: „Oamenii din echipa filmului „Mona Lisa and the Blood Moon” au un mare respect pentru faptul că Jeon Jong Seo a primit un rol principal la Hollywood, lucru rar pentru o actriță asiatică”.

Felicitări, Jeon Jong Seo!
Sursa: soompi.com