//Dongwoon (Highlight) a anunțat că își va șterge contul de Instagram

Dongwoon (Highlight) a anunțat că își va șterge contul de Instagram

Membrul trupei Highlight, Son Dongwoon, și-a anunțat fanii că intenționează să își șteargă contul său personal de pe Instagram.

Ieri, 27 martie a.c., a postat următorul mesaj:

„Toată lumea, de acum înainte, voi distribui noutăți și vă voi saluta prin intermediul rețelei de socializare Twitter și prin contul agenției mele de pe rețelele de socializare. Contul meu de Instagram va dispărea de sâmbătă sau duminică. Nu e absolut nimic în neregulă, dar s-a produs o schimbare în inima mea! Este ceva de care nu ma pot amuza sau bucura, și la care mă gândesc de câteva luni. Nu trebuie să vă faceți griji sau să vă gândiți la altceva. Nu e nevoie să mă întrebați: „Dongwoon, ești bine:” Serios!!! Sunt perfect bine!!”.Apoi, Dongwoon a continuat: „Vă rog să oferiți multă dragoste pentru viitoarea mea piesă și viitorul meu concert. Ne vedem curând” Voi face multe postări pe Twitter. Dacă este posibil, vă rog să traduceți asta și pentru fanii din străinătate. Vă rog să le spuneți că nu trebuie să își facă griji. Vă mulțumesc.”

Dongwoon va pleca în armată pe 9 mai, ca polițist. El este ultimul membru al trupei Highlight care își va începe stagiul militar.
Sursa: soompi.com