//Două prostituate au depus mărturie în procesul lui Seungri

Două prostituate au depus mărturie în procesul lui Seungri

Prostituatele au declarat în fața judecătorului că au prestat serviciile de prostituție acasă la Seungri.

Ieri, 10 decembrie 2020, a avut loc cea de-a patra înfățișare în procesul în care fostul membru al trupei Big Bang este acuzat că a solicitat și oferit servicii de prostituție clienților companiei pe care o administra.Martori în acest proces au fost două prostituate.

Prima dintre acestea a declarat în fața judecătorului: „M-am dus la un apartament, neștiind că este al dlui Lee (Seungri). Am aflat că este reședința lui după ce am ajuns acolo. Mi-am primit plata de la o altă persoană. Totuși, el mi-a dat bani de taxi pentru a ajunge acasă”. Aceasta a mai spus Curții că a oferit aceste servicii de prostituție unor clienți japonezi, în luna decembrie 2015.

După această mărturie, avocatul lui Seungri a negat toate declarațiile acesteia, spunând: „La acel moment, dl Lee era foarte cunoscut, fiind un cântăreț faimos. Stătea bine financiar, așa că nu exista nici un motiv pentru el să accepte acest tip de investiții”.

Și cea de-a doua prostituată a avut o mărturie similară cu prima, împotriva fostului idol K-Pop. Ea a declarat că în timpul Crăciunului din anul 2015, a fost dusă la cineva în apartament. După ce a intrat, și-a dat seama că ar putea fi apartamentul dlui Lee (Seungri): „Am primit un telefon de cel care mă ajută și m-am dus la un apartament, care am presupus că este al dlui Lee. Totuși, mi-am ținut capul în jos când am intrat, așa că nu îmi amintesc dacă Seungri era printre oamenii prezenți acolo. Înăuntru, erau trei sau patru bărbați. Știu sigur că Yoo In Suk era prezent.”Yoo In Suk este fostul director executiv al Yuri Holdings și soțul actriței Park Han Byul, și acesta fiind acuzat de solicitare de servicii de prostituție și folosirea necorespunzătoare a fondurilor companiei deținute de acesta și de Seungri.

Cea de-a cincea audiere pentru acest proces va avea loc pe 29 decembrie a.c..
Sursa: koreaboo.com