//Drama „River Where the Moon Rises” își suspendă filmările începând de astăzi, din cauza scandalului în care este implicat Ji Soo

Drama „River Where the Moon Rises” își suspendă filmările începând de astăzi, din cauza scandalului în care este implicat Ji Soo

Filmările pentru drama „River Where the Moon Rises”, care este în curs de difuzare, sunt suspendate o perioadă de timp, începând de astăzi.

Această suspendare este cauzată de scrisoarea lui Ji Soo, postată în dimineața acestei zile pe contul său de Instagram, prin care recunoaște toate faptele de care a fost acuzat (agresiune și violență asupra foștilor săi colegi de școală generală).
Un reprezentant al canalului de televiziune KBS a declarat: „Există o discuție internă serioasă despre continuarea apariției lui Ji Soo în drama „River Where the Moon Rises”. Nimic nu este confirmat încă. Intenționăm să tratăm această problemă cu precauție”.

Se pare că filmările pentru această dramă au ajuns la episoadul 18, dintr-un total de 20 de episoade, cât sunt prevăzute. Dacă se decide înlocuirea lui Ji Soo, va fi nevoie să se reia filmările cu actorul ce îi va lua locul, până în prezent fiind difuzate doar 6 episoade.

Așteptăm și noi cu nerăbdare decizia ce va fi luată de producătorii acestei drame.

Vedeți mai jos trailer-ul oficial al dramei „River Where the Moon Rises”, în care Ji Soo joacă alături de actrița Kim So Hyun:
Sursa: kstarlive.com

Vedeți și:

Ji Soo a transmis o scrisoare prin care își cere scuze, în urma acuzațiilor de agresiune și violență asupra colegilor de școală

Ji Soo acuzat de un fost coleg de școală de agresiune și violență. Răspunsul agenției actorului

 

TAGS: