//După 14 ani de la drama de succes „Full House”, vedeți cum mai arată acum actorii din rolurile principale

După 14 ani de la drama de succes „Full House”, vedeți cum mai arată acum actorii din rolurile principale

A trecut mai mult de o decadă de la lansarea dramei de maxim succes „Full House”, din 2004.

Dacă sunteți mari iubitori de K-drama, trebuie să știți că în rolurile principale au jucat Song Hye Kyo și Rain.

După 14 ani, iată cum arătau atunci și cum arată acum actorii care au primit deosebit de multă dragoste și atenție după interpretarea personajelor din această îndrăgită dramă sud-coreeană.Song Hye Kyo

Actrița Song Hye Kyo încă este prezentă în industria de entertainment sud-coreean. Recent, ea a confirmat acceptul rolului principal într-o nouă dramă, „Boyfriend”, unde va juca alături de actorul Park Bo Gum. Ea s-a căsătorit în octombrie 2017 cu actorul Song Joong Ki.

Rain (Jung Ji Hoon)

 

Rain (Jung Ji Hoon) este și el o prezență bine-cunoscută în showbiz-ul sud-coreean, el fiind cunoscut atât ca și cântăreț, dansator, model, actor, om de afaceri și designer. În luna ianuarie 2017, el s-a căsătorit cu actrița Kim Tae Hee, cei doi având o fiică.

Han Eun Jung

Interpretând în dramă rolul Kang Hye Won, actrița Han Eun Jung a primit destul de multă ură a fanilor față de personajul interpretat. Totuși, asta nu a făcut decât să dovedească talentul și abilitatea sa de a juca și încă mai activează ca actriță și ca personalitate de televiziune, apărând în numeroase show-uri TV, drame și filme.

Kim Sung Soo

Cei mai mulți dintre cei care au văzut drama, își mai amintesc, cu siguranță, cel de-al doilea personaj principal, după cel interpretat de Rain (Young Jae). Kim Sung Soo a jucat rolul lui Yoo Min Hyuk, un bărbat perfect care o iubea pe Han Jieun (interpretat de Song Hye Kyo). În final, el a trebuit să renunțe la iubirea lui atunci când a înțeles că ea îl iubea pe  Young Jae. Kim Sung Soo este, în continuare, actor, el apărând recent în drama canalului TV SBS, „Should We Kiss First”.

Kang Do Han

Kang Do Han nu mai activează în industria entertainment-ului, el devenind om de afaceri.

Lee Young Eun

Lee Young Eun a interpretat personajul Yang Hee Jin, o prietenă a lui Jan Ji Eun. Rolul său nu a fost unul mare, dar ea a câștigat dragostea telespectatorilor prin interpretarea hilară și veselă a rolului său. Ea este actriță în continuare, jucând recent alături de fostul ei coleg de platou, Kim Sung Soo, în drama „Should We Kiss First” .
Puteți asculta mai jos piesa principală a coloanei sonore a dramei „Full House”, alături de secvențe din îndrăgita dramă:
Sursa: kstarlive.com