//După ce 2020 a fost un an greu pentru Shin Hyun Joon, acum actorul va fi tată pentru a treia oară

După ce 2020 a fost un an greu pentru Shin Hyun Joon, acum actorul va fi tată pentru a treia oară

Shin Hyun Joon a anunțat că soția sa este însărcinată cu cel de-al treilea copil al lor.

Astăzi, 19 martie 2021, actorul a făcut acest anunț pe contul său personal de Instagram.
Vedeți mai jos întregul mesaj postat de acesta:

„Familia noastră a trecut prin momente dificile. L-am întrebat pe Dumnezeu de ce ne dă astfel de greutăți, dar am crezut și mi-am dorit să vină și o mare binecuvântare după aceste încercări și m-am rugat.
În acel moment, El a dat familiei noastre o imensă binecuvântare. Ca mamă și tată, suntem atât de recunoscători, încât nu o putem exprima prin cuvinte dar, pe de altă parte, ne pare atât de rău pentru copilul nostru.
Pentru copilul nostru, care a venit la noi ca un dar miraculos în clipe dificile, îți suntem recunoscători și te iubim. Pentru că am ajuns să transmitem cu întârziere aceste vești fericite, pe tata îl doare inima.
Vă rog să vă rugați pentru ca soția mea să nască în siguranță și pentru sănătatea copilului nostru.
Vă sunt veșnic recunoscător. Vă mulțumesc.”

După ce s-au căsătorit în 2013, Shin Hyun Joon și soția sa au avut primul lor copil în 2016, iar cel de-al doilea în 2018.

Felicitări fericitei familii!
Notă: În iulie 2020, fostul manager al actorului Shin Hyun Joon l-a acuzat public pe acesta că timp de 13 ani, cât a lucrat pentru el, a fost abuzat verbal și prost plătit, până în punctul în care „și-a pierdut voința de a trăi”. În plus, a făcut o cerere către poliție să reinvestigheze cazul din 2010, când actorul a fost acuzat de utilizare a substanței numită Propofol, care este ilegală în Coreea de Sud. Ca și în 2010, actorul a fost absolvit de această acuză, dovedind cu documente folosirea acestei substanțe în scop medical, dar scandalul mediatic i-a afectat imaginea, familia lui fiind nevoită să părăsească emisiunea „The Return of Superman”, la care participau în acea perioadă.Sursa: soompi.com