//După ce a fost operat de cancer, actorul Kim Young Ho mulțumește tuturor pentru susținere

După ce a fost operat de cancer, actorul Kim Young Ho mulțumește tuturor pentru susținere

După intervenția chirurgicală în urma diagnosticării cu cancer sarcom, actorul Kim Young Ho și-a exprimat recunoștința tuturor celor care i-au transmis încurajări în această perioadă.

Sarcomul este un tip rar de cancer, tumosrile maligne putând să se dezvolte în diferite tipuri de țesuturi, cum ar fi oase, cartilaj, mușchi, tendoane, țesuturi fibroase, vene, artere, nervi sau țesuturile grase.Kim Yong Ho a fost operat la una din coapse și urmează să înceapă tratamentul anti-cancer.

Astăzi 14 martie a.c., actorul a transmis următorul mesaj:

„După ce am fost diagnosticat cu cancer sarcom luna trecută, am fost recent internat în spital și ieri am fost supus unei intervenții chirurgicale. Nu a trecut mult timp de când m-am trezit din anestezie. Cred că tumora a început să crească atunci când jucam în specatocolul de musical „Iron Mask”, dar nu mi-am dat seama la acel moment. M-a durut piciorul și, până la urmă, tumora a crescut foarte mult, încât a trebuit să taie 30 cm din ea. Mult mai important acum este că încep tratamentul anti-cancer.
Am fost contactat de numeroși colegi celebri, precum și de mulți din cei cu care lucrez. Cam 1.000 de persoane m-au contactat și și-au făcut griji pentru mine. Sunt recunoscător că există oameni care plâng cu mine.
Operația a decurs bine datorită atâtor oameni care s-au îngrijorat și s-au rugat pentru mine. Va fi o luptă grea de acum înainte, dar nu voi uita de susținerea pe care mi-o oferiți acum. Vă mulțumesc mult pentru gândurile voastre și că sunteți gata să vărsați o lacrimă pentru mine”.Actorul Kim Young Ho va împlini 52 de ani pe 24 mai. El a debutat în anul 1999 și este cunoscut pentru rolul memorabil Bayan pe care l-a interpretat în drama de mare succes „Empress Ki”. Ultima sa dramă în care a jucat a fost „Suits” din 2018, unde a jucat alături de Jang Dong Gun și Park Hyung Sik.

Îi dorim și noi însănătoșire grabnică și să se reîntoarcă foarte curând pe platourile de filmare pentru a ne bucura din nou cu talentul său!
Sursa: soompi.com