Site icon KorJapFan

După ceremonia premiilor SBS Gayo Daejeon 2018, prețul ținutelor fetelor din trupa BLACKPINK a devenit cel mai discutat subiect

Trupa BLACKPINK a atras din nou atenția publicului, prin ținutele lor fabuloase, dar, mai mult decât atât, din cauza prețului acestor ținute.

Ieri, 25 decembrie a.c., trupa BLACKPINK a fost prezentă la Gocheok Sky Dome, unde a avut loc ceremonia de anul acesta a SBS Gayo Daejeon. Ele au atras atenția tuturor încă din momentul apariției lor pe covorul roșu, unde au afișat colecția de lux pentru anul 2019 a brand-ului Alexander McQueen.Ținuta lui Rose, o rochie florală și un corset din piele, care au costat 4,44 milioane de woni (aproximativ 3.946 dolari), respectiv 3,76 milioane woni (aproximativ 3.342 dolari).

Ținuta lui Jisoo pe cât de frumoasă, totpe atât de scumpă. Rochia ei transparentă roșie a costat 7,7 milioane de woni (aprox. 6.844 dolari), iar corsajul său din piele costând 2,43 milioane de woni (aprox. 2.160 dolari).

Prețul rochiei lui Jennie a fost de 4,95 milioane de woni (aprox. 4.409 dolari), potrivindu-se perfect cu corsajul din piele în valoare de 2,72 milioane de woni (aprox. 2.418 dolari).

În final, Lisa a purtat o ținută compusă dintr-o rochie albă transparentă cu o jachetă din piele, ținută care costat în total 7,85 milioane de woni (aproximativ 6.978 dolari).

Costul ținutelor de pe covorul roșu a tuturor membrelor trupei s-a ridicat la suma de 38 milioane de woni, adică aproximativ 33.778 de dolari.După această apariție spectaculoasă, fetele au încântat publicul prezent la ceremonie cu prestația lor uimitoare, ele cântând piesa „Ddu-Du Ddu-Du”, iar Jennie piesa ei „Solo”.

Dacă ați ratat prestația fetelor de la ceremonie, puteți să le vedeți mai jos:
Sursa: soompi.com

Exit mobile version