//Emisiune radio japoneză dedicată în întregime trupei TVXQ!

Emisiune radio japoneză dedicată în întregime trupei TVXQ!

O emisiune radio a fost creată și lansată de fanii trupei TVXQ și a fost concepută doar pentru a împărtăși dragostea lor pentru trupa TVXQ cu toți fanii japonezi și internaționali.Un DJ japonez, cunoscut ca fiind un „kaz” (prescurtare de la „Kazuya” – un nume japonez care definește prietenul perfect, pe care și l-ar dori oricare dintre noi; cel care îți va fi alături permanent și te va apăra, indiferent de condiții și context), a lansat cu succes o emisiune radio dedicată trupei TVXQ (trupă ce activează sub compania SM Entertainment). De-a lungul emisiunii, „kaz” prezintă ascultătorilor informații despre membrii trupei, promovează piesele lor (atât cele în limba japoneză cât și pe cele în coreeană), citește scrisorile fanilor și prezintă și piese ale altor artiști K-Pop.

Show-ul se numește „Ton de K-POPWe are T! ” și se ține în fiecare vineri seara între orele 20,00 și 21,00, ora Japoniei. Fanii internaționali o pot asculta folosind Ustream sau Tune in Radio.

Ceea ce este interesant este faptul că „Ton de K-POPWe are T!” este creat de fani, nu este sponsorizat nici de SM Entertainment Avex (subagenția japoneză a trupei) și nici de trupă.
Emisiunea a atras atenția încă de la prima ediție, deoarece este prima de acest gen în Japonia, creată și susținută de fani. Aceștia o promovează intens, sperând că, odată cu creșterea popularității emisiunii va crește și șansa ca membrii trupei TVXQ! să o asculte.

Sursa: koreaboo.com

TAGS: