//Emisiunea din Japonia la care era invitată trupa BTS a fost anulată din cauza tricoului lui Jimin

Emisiunea din Japonia la care era invitată trupa BTS a fost anulată din cauza tricoului lui Jimin

Astăzi, 9 noiembrie a.c., trupa BTS trebuia să fie prezentă la emisiunea „Music Station” a canalului de televiziune TV Asahi din Japonia.

Totuși, ieri, cu două ore înainte de decolarea spre Japonia, băieții și-au anulat zborul.Pe site-ul oficial japonez al trupei, a apărut următorul comunicat: „BTS avea programată apariția în cadrul emisiunii „Music Station” pe data de 9 noiembrie, dar aceasta a fost reprogramată. Ne cerem scuze fanilor care au așteptat acest eveniment. Ne vom întâlni fanii pe viitor cu o muzică și o prestație mai bună”.

În aceeași zi, adică 8 noiembrie, și TV Asahi a dat un comunicat oficial pe site-ul lor: „A existat o controversă vis-a-vis de design-ul tricoului purtat de unul dintre membri. Noi am discutat cu agenția, întrebându-i despre intențiile lor dar, în final, apariția a fost reprogramată”.

În timpul turneului trupei BTS din Statele Unite ale Americii, Jimin a purtat un tricou pe care era un mesaj de celebrare a Zilei Naționale de Eliberare a Coreei, adică ziua în care Coreea a fost eliberată de sub colonizarea japoneză. Pe tricou mai apărea un grup de coreeni care se bucură, precum și o imagine cu bomba atomică din Japonia din cel de-al doilea război mondial.

Încă de atunci, acest tricou a iscat numeroase controverse, media din Japonia numind aceasta „lipsă de bun simț” iar organizațiile de extremă dreapta din Japonia cerând anularea apariției trupei în cadrul acestui program.

Totuși, băieții se pregătesc pentru susținerea unui dome turneu în Japonia, începând cu 13 noiembrie.
Sursa: kbsworld.kbs.co.kr

TAGS: