//Escrocii care vindeau bilete fictive pentru concertele trupelor BTS și Wanna One – aspru pedepsiți legal

Escrocii care vindeau bilete fictive pentru concertele trupelor BTS și Wanna One – aspru pedepsiți legal

Escrocii care au vândut bilete fictive, înșelând lumea, au fost aspru pedepsiți de autoritățile sud-coreene.

Astăzi, 18 octombrie a.c., judecătorul Kim Jin Hee a condamnat la un an și șase luni de închisoare cu executare pe un bărbat în vârstă de 33 de ani, acuzat de fraudă cu bilete false pentru concerte K-Pop.Curtea și-a motivat această sentință astfel: „Acuzatul a mai fost acuzat de fapte similare de încă patru ori și a mai fost în închisoare până acum de încă două ori, dar recidivează din nou. Ofensele repetate aduse unui număr mare de persoane este o faptă gravă.”

Acuzatul, dl Jun, a postat pe o rețea de socializare că vinde bilete la concertul trupei Wanna One. Cei interesați, îl contactau individual, iar după ce primea banii ceruți pe bilete, escrocul întrerupea legătura cu cei cărora le „vindea” aceste bilete fictive. În timpul anchetei, s-a descoperit că a comis această faptă de 30 de ori, câștigând ilegal 8 milioane woni (aproximativ 7.000 de dolari). El a folosit acești bani la jocuri de noroc și pentru a trăi în lux.
Tot astăzi, un alt bărbat, de 21 de ani, a fost arestat tot pentru înșelătorii cu bilete pentru concert. El a câștigat în același mod aproape 13,3 milioane woni (aproximativ 12.000 de dolari), înșelând 40 de persoane. Aproape 7.400 de dolari a câștigat prin înșelăciune cu biletele de la concertele trupei BTS, înșelând 28 de persoane.

Sursa: soompi.com