//Este confirmat: Lee Joon Gi și Kim Ji Eun vor fi parteneri într-o nouă dramă

Este confirmat: Lee Joon Gi și Kim Ji Eun vor fi parteneri într-o nouă dramă

Lee Joon Gi și Kim Ji Eun vor juca împreună într-o nouă viitoare dramă a canalului SBS.

Ieri, 5 octombrie 2021, Xportsnews a anunțat că cei doi actori au fost distribuiți în viitoarea dramă „Again My Life”, iar după câteva ore, agențiile celor doi au confirmat această informație.Drama va spune povestea unui tânăr procuror care primește o a doua șansă de a face dreptate, după ce a eșuat la prima încercare de a doborî un om foarte puternic. Scenariul este o adaptare a romanului cu același titlu, după această carte realizându-se și un webtoon. Regizorul acestei drame va fi Lee Hae Nal, care a realizat și dramele „My Little Baby” și „Graceful Family”.

Lee Joon Gi va interpreta personajul principal, Kim Hee Woo, care a avut note slabe în timpul liceului și a dat de trei ori examenul pentru facultatea de drept. După serviciul militar, a practicat artele marțiale și a reușit să treacă de examenul de intrare în barou. El a fost ucis pe nedrept în timp ce ancheta un politician corupt, dar primește o șansă neașteptată la viață.

Kim Ji Eun va interpreta rolul fiicei directorului executiv al Grupului Cheonha, care este un geniu, are o personalitate plăcută și va deveni interesată de Kim Hee Woo.

Premiera dramei „Again My Life” este programată pentru luna aprilie 2022.
Sursa: soompi.com