//Este confirmat: se pregătește sezonul 2 al dramei „Missing: The Other Side”

Este confirmat: se pregătește sezonul 2 al dramei „Missing: The Other Side”

Cel de-al doilea sezon al dramei canalului OCN, „Missing: The Other Side”, este oficial în lucru.

Ieri, 15 aprilie 2021, producătorii acestei drame, care a fost un real succes, au confirmat, declarând: „Este adevărat că suntem în mijlocul pregătirilor pentru sezonul 2 al dramei „Missing: The Other Side”. Totuși, direcția poveștii și distribuția nu au fost decise încă. De asemenea, producția nu este bătută în cuie”.
Deși producătorii au declarat că abia sunt în faza pregătirilor pentru un potențial sezon 2, încă de anul trecut, directorul de producție al acestei drame a dezvăluit încă de anul trecut că sunt deja discuții pentru un nou sezon, după terminarea sezonului 1, din octombrie 2020.

„Missing: The Other Side” este o dramă fantastică, plină de mister, despre un sat în care poposesc sufletele celor care au murit, dar nu li s-au descoperit cadavrele, și sunt dați dispăruți în lumea celor vii.

În primul sezon, rolurile principale au fost interpretate de Go Soo, Heo Jun Ho, Ahn So Hee și Ha Joon, drama înregistrând cel mai mare rating în Coreea de Sud, în special ultimul episod, dintre toate dramele canalului OCN din anul 2020.

Vedeți mai jos trailer-ul sezonului 1 al acestei drame:Sursa: soompi.com