//Familia și prietenii și-au luat astăzi rămas bun de la Sulli

Familia și prietenii și-au luat astăzi rămas bun de la Sulli

Astăzi, 17 octombrie 2019, a avut loc înmormântarea regretatei artiste Choi Jin Ri, cunoscută sub numele de scenă Sulli.

Familia sa a dorit ca ceremonia de înmormântare să fie privată, fanii și colegii de breaslă au putut să îi aducă un ultim omagiu într-un alt loc, organizat de agenția artistei, SM Entertainment.Fostele sale colege de trupă (f(x)), Victoria, Amber și Luna au fost prezente la funeralii. Amber, care acum activează în Statele Unite ale Americii, și-a suspendat toate activitățile programate și s-a întors ieri, 16 octombrie, în Coreea de Sud, în timp ce Victoria a revenit din China, la fel suspendându-și toate activitățile pentru a putea fi, pentru ultima dată, alături de colega și prietena sa Sulli.Poliția a confirmat faptul că regretata artistă s-a sinucis, ea fiind găsită fără suflare la reședința ei de către managerul ei, pe data de 14 octombrie a.c.

După înmormântare, Victoria a postat un mesaj de adio pentru Sulli, pe contul ei personal de Instagram: „Sulli, astăzi vremea a fost frumoasă. Adio, nu te voi uita. Te iubesc…”

 

View this post on Instagram

 

설리야~오늘 날씨 좋아. 잘 가~잊지 않을게. 사랑해…

A post shared by Victoria Song宋茜 (@victoria02_02) on

Sperăm ca sufletul ei răvășit să își găsească liniștea!
Sursa: koreaboo.com

TAGS: