//Fanii BTS au atras atenția prin proteste împotriva difuzării altor trupe K-Pop la un post de radio canadian

Fanii BTS au atras atenția prin proteste împotriva difuzării altor trupe K-Pop la un post de radio canadian

ARMY au devenit un subiect destul de controversat din cauza unor fani frenetici.

Un post de radio din Canada, „Hits 93 Toronto” a anunțat recent că doresc să difuzeze în fiecare zi, timp de o oră, muzică K-Pop, pentru ca acest curent K-Pop să devină din ce în ce mai puternic în America de Nord.

Dar, deși acest program propus nici nu începuse încă, deja a fost anulat. Și asta, doar din cauza unor fani BTS (ARMY) care au protestat vehement împotriva acestui plan de promovare K-Pop.

Câțiva dintre acești fani au pretins că, din cauza acestei promovări la radio a pieselor K-Pop, vor exista trupe K-Pop care își vor face intrarea prea ușor pe această piață, având astfel un avantaj față de trupa BTS, care a muncit din greu pentru promovarea lor în America de Nord. Astfel, alte trupe mici vor avea cale liberă, „o plimbare gratuită” pe această piață, în defavoarea trupei BTS.

După astfel de lungi proteste și discuții, stația de radio canadiană a anunțat că renunță la acest plan.Nu cred că mai e necesar să spunem că numeroase alte fandom-uri s-au îndreptat împotriva acestor fani, spunând că în niciun caz asta nu poate fi considerată „o plimbare gratuită” pe spinarea trupei BTS și că, și alte trupe K-Pop pot face ca muzica K-Pop să fie recunoscută pe plan mondial.

Voi ce credeți despre asta??

Sursa: kstarlive.com  

TAGS: