//Fanii BTS au înființat o pădure cu numele lui RM, ca dar de ziua lui de naștere

Fanii BTS au înființat o pădure cu numele lui RM, ca dar de ziua lui de naștere

RM a primit deja un dar special din partea fanilor, pentru ziua lui de naștere care va fi pe 12 septembrie, când va împlini 25 de ani.

Astăzi, 3 septembrie 2019, Federația sud-coreeană a Mediului Înconjurător a dezvăluit faptul că 250 de fani ai trupei BTS s-au strâns pe 31 august și au înființat o plantație de copaci, pe care au numit-o „Pădurea numărul 1 a lui RM BTS”, în cinstea zilei lui de naștere.Pădurea a fost plantată în fața turnului cu ceas din Parcul Jamsil Hangang din Seul.


În semn de apreciere pentru liderul trupei BTS, care și-a arătat de nenumărate ori interesul pentru natură și mediul înconjurător, fanii au plantat 1.250 de arbuști de spirea prunifolia, cunoscută și sub denumirea de cununa de mireasă, un arbust care este specific țărilor asiatice, în special Japonia, Coreea de Sud și China. Astfel, ei au donat 11.114.000 de woni (aproximativ 9.100 de dolari) pentru această acțiune.

Fana, care a inițiat această campanie în onoarea lui RM, a declarat: „Sunt foarte fericită că mulți fani, atât din Coreea de Sud, cât și din străinătate, au participat pentru a crea „Pădurea numărul 1 a lui RM BTS”. În anul 2020, vom crea „Pădurea numărul 2 a lui RM BTS” și vom oferi aer curat și un loc de odihnă pentru toți cei care vizitează pădurea”.

În această perioadă, membrii trupei BTS și-au luat o mică perioadă de odihnă, prima de la debutul lor din 2013.
Sursa: soompi.com

TAGS: